38 hetes terhesen normális? Ti hogy vagytok?
Figyelt kérdés
A mai napig jól bírom magam jövök megyek aktívan mozgok nem érzem azt hogy fáradt lenék vagy megterhelő lenne2016. júl. 22. 22:35
1/9 anonim válasza:
39 hetesen korhazban dolgoztam 12 oras muszakban.
A terhesseg nem betegseg, nem voltam hizodiszno, furgen mozogtam
Vegig.
2/9 anonim válasza:
39. hétben vagyok, semmi bajom nincs és eddig sem volt, mindenki azon csodálkozik, hogy hogyan lehet ezt ilyen könnyen bírni.
3/9 anonim válasza:
39+5 hetesen szültem, nekem voltak rossz napjaim mikor sehogy se volt kényelmes, heti 1x nap maximum. De ezt levéve a szülés előtti napon is remekül éreztem magam.
4/9 anonim válasza:
Akkor Te nagyon szerencsés vagy, örülj neki! Én 38 hétre szültem, de már a 34. héten mozdulni alig bírtam, fájt mindenem iszonyatosan, borzalmas volt nekem az utolsó 4 hét. Jó én 30 kilót híztam is, azért az rengeteg súlyfelesleg... Mondjuk szülésnél fogytam is 15 kilót, utána mindjárt jobb volt :) Szoval aki nem hízik sokat, nem annyira vizesedik, jobban bírja szerintem a végét. Boldog babavárást erre a néhány napra még!:)
5/9 anonim válasza:
Ahogy az előző írja a súly tényleg számít én például 8 kg-ot híztam összesen hátúról nem is látszott hogy terhes vagyok semmi gondom nem volt egész végig.
6/9 anonim válasza:
Nekem azzal volt problémám, amikor földről kellett sok pici dolgot felvenni, a tesók miatt.
7/9 anonim válasza:
Az első terhességemnél èn is így voltsm.
8/9 anonim válasza:
Én az elsőnél sokat híztam a másodiknál alig. Mégis mindkét terhessegem utolsó hónapját utaltam. Vizesedtem pedig az egyik téli a másik nyári. Zsibbadt a kezem.... De az csak az utolsó hónap volt előtte néha el is felejtettem hogy terhes vagyok. Szóval örülj neki. Szerintem genetikai is... Sajnos. Bár azonkívül hogy nekem elegem volt már a terhessegböl hal istennek minden értekem tökéletes volt.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat eddig 18 kg híztam hátulról nem venni észre hogy terhes vagyok meg azt sem hogy híztam volna a párom mondogatja hogy lassítsak ne hogy baj legyen de nem érzem azt hogy bajt okozna :)
2016. júl. 23. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!