7.1-es cukorterhelési értékkel érdemes diabetológushoz fordulni?
Figyelt kérdés
24 hetes terhes vagyok és 7.1 lett a 120 perces cukorterhelésem. Kérlek benneteket csak az írjon, aki valóban relavánsan hozzá tud szólni, okoskodás nem kell.aug. 26. 11:44
11/24 A kérdező kommentje:
Mindenképp elmegyek. Köszönöm a sok tanácsot.
Vércukorszintmérőből melyiket javasoljátok?
aug. 26. 13:41
12/24 anonim válasza:
Nekem Accu-check kellett. Nincs összehasonlítási alapom, de a célnak megfelelt.
13/24 anonim válasza:
En korhazban fekudtem es elotte nap kaptam vegre edesseget, 1 hetig nem sikerult a ferjemnek behozni es egy este megettem egy doboz kakaos karikat. Masnap hajnalban keltettek hogy veszik le a cukorterhelest. 7.1 lett. A kutya se foglalkozott vele, en betudtam a sok edessegnek es kesz. Mikor rakerdeztem utolso honapban is, csak legyintgettek.
14/24 anonim válasza:
Nekem adtak egyből vércukormérőt( a mi kerületünkben ingyen járt) és szigorú 160 g-os diéta és így szigorú gramm figyelés mellett is néha 8 lett a terhesség vége felé.
16/24 anonim válasza:
Nekem accu check instant van, a dietikusom adta 😅, amúgy nem tudom hogy diabetológushoz megéri-e menni de szerintem ha ő nem foglalkozik veled akkor erre szakosodott dietetikushoz megéri. Segít picit beállítani a diétát hogy tuti ne legyen baj 😅, legalábbis az enyém most ezt csinálja. Mivel már alapból diétáztam így mindig reszelünk egy picit rajta hogy remélhetőleg a végéig szépek legyenek a cukor értékeim. De lehet én parázom túl és túlbiztosítom a dolgot
17/24 anonim válasza:
Nekem ma volt.. es minden hol azt irjak hogy 7.8 ig jo.. de a leleten 6.6 a felso hatar amibol en is kicsusztam :/.
18/24 A kérdező kommentje:
neked mennyi lett #17-es?
aug. 27. 13:41
19/24 anonim válasza:
7-ig jó és pont. Minden nővér/orvos totál mástm9nd sőt minden ország is,de a 7 a határ pláne ha még nem q terhesség végén vagy mert a végére fog még nőni q cukrod.
20/24 A kérdező kommentje:
#5-ös te szoktad mérni azért vagy tartasz valamilyen diétát? Az én nődokim uz azt mondta tegnap délután, hogy jó ez az érték, de azért csak bennem van, hogy oda kellene figyelnem. Vettem tegnap cukormérőt is és elkezdtem egy 160 g-os diétát.
aug. 27. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!