Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor tettétek nyilvánosságra,...

Mikor tettétek nyilvánosságra, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés

Szerintetek mi a túl korai, vagy ideális idő hogy be jelentsétek?

Facebook vagy instagram posztra gondolok.

Nyilván változó, vagy mindenél más, hogy mikor osztja meg, de a legtöbben ahogy látom a harmadik hónapban teszi nyilvánosságra

2024. aug. 23. 23:57
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
33%

Szülőknek az első uh után, amijor volt szívhang. A többi rokonnak sorban, ahogy találkoztunk, kb a 10-12. Hét körül. Munkahelyen 12.heti uh után. (Bár 3man tudtak már róla, akikkel közvetlenül együtt dolgoztam, illetve a közvetlen főnököm.)

Facebookon csak születés után, azt sem "nyilvánosan", csak az a kevés ismerősöm látta.

2.terhessénél valahogy ugyanígy. Egy családi képet tettem fel közben, ahol látszott a hasam, de olyan ruhában voltam, hogy az sem volt egyértelmű.

Én nem gondolom, hogy minden mozdulatot fel kell tenni közösségi médiára. Akikkel szoros a kapcsolat, ők úgyis megtudják.

2024. aug. 24. 09:17
 22/39 anonim ***** válasza:
20%
Engem a saját testvéreim babája sem érdekel, nemhogy ismerősöké. Ez csak a szülőknak, esetleg a nagyszülőknek akkora szám.
2024. aug. 24. 09:38
 23/39 anonim ***** válasza:
56%
Két terhessegből egyszer sem tettem ki sehova. Akire tartozik, annak személyesen mondtam el. Ha nem volt megodhato, akkor telefonon. Nem látom az okát miért kéne kitenni facebook-ra. Kicsit nevetségesnek is tartom.
2024. aug. 24. 10:52
 24/39 anonim ***** válasza:
68%
Mi a 12 hetes uh után osztottuk meg de sajnos koraszülés miatt elvesztettük a babát. Borzasztóan rosszul esett, amikor az egyik ismerősöm rám írt, hogy egyben vagyunk-e még, mert várták a fotókat és nem látnak egyet sem. Ebből okulva a másik 2 terhességem nem lett bejelentve és azt sem engedtem, hogy pocakos képet bárki felrakjon rólam. Csak miután megszülettek a gyerekek, akkor derült.
2024. aug. 24. 11:01
 25/39 anonim ***** válasza:
59%

10 nappal szülés után közöltük egy rövid, frappánsnak hitt szövegeket nélkülöző tömör fb bejegyzésben, amin a fotón a kórházi névtáblája volt látható a fiamnak.

A terhességemről semmit nem posztoltam. Így sokan ebből tudták meg, hogy egyáltalán terhes voltam.

Sok évig meddő voltam, lombikkal estem teherbe, problémás terhességem volt, az utolsó pillanatig. Nem akartam előre beharangozni, amúgy sem posztolok soha fb-ra.

2024. aug. 24. 11:49
 26/39 anonim ***** válasza:
55%
Sem a terhességekről, sem a gyerekekről nem posztoltam soha, nem látom értelmét. Aki fontos, az tudja, ismeri őket, stb, a többieknek meg ugyan mit számít? Nem használom ennyire személyes célra a social felületeket.
2024. aug. 24. 12:54
 27/39 anonim ***** válasza:
49%

Facebookon a sztoriba tettem ki úgy 3x képet.

A legelsőt 12 hetesen, de az is olyan volt, amiből bárki azért nem vágta le (egy ismerősöm, akivel rég beszéltem már, írt rám, hogy ez most az-e, amire gondol, mondtam, hogy igen.)

Utána 16 hetesen UH-fotót, és 23 hetesen pocakos fotót, de ugye ezek 24 órásak, utána eltűnnek.)

Viszont nemrég nyaraltunk, vannak fent képek, azokon meg már elég rendesen látszik rajtam.

(25 hetes vagyok.)

Anno a 2. és 3. terhességem is 12.héten osztottam meg, azt hiszem.

(Az elsőnél nem volt még Facebookom 😅)

Csak ismerősök látnak amúgy, nem nyilvános az adatlapom.

2024. aug. 24. 13:01
 28/39 anonim ***** válasza:
39%
#27. Jaj ezek az UH fotók a halálom.😅😅😅
2024. aug. 24. 13:25
 29/39 anonim ***** válasza:
32%

1. A kérdésre kell válaszolni, a Gyk nem fórum, és nem egymás válaszát kell véleményezni.

2. A pontozásokra reagálva itt kb mindenki elfelejti, hogy a hasznosság arra irányul, hogy az adott válasz vajon válasz-e a kérdésre, nem pedig like/dislike funkciója van.

#27 voltam 😉

2024. aug. 24. 13:31
 30/39 anonim ***** válasza:
43%
Facebookon a szülés után tettük nyilvánossá, hogy gyerekünk született. A szüleink az első orvoslátogatás után tudták meg, a távolabbi család és a barátok a 12. hét után. Jól is tettük, hogy nem hoztuk előbb nyilvánosságra a dolgot, mert sajnos volt már egy missed ab-om 9 hetesen.
2024. aug. 24. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!