Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Közösségi oldalakon ( pl....

Közösségi oldalakon ( pl. iwiw), nagy nyilvánosság előtt mikor mondtátok el az örömhírt?

Figyelt kérdés

Szoktam látni, hogy már friss terhes nők is kiírják, h mit csinálsz szabadidőban? növesztem a pocakomat meg hasonlók.

Aztán volt olyan, akinek elment a baba vagy már később 20 hét körül kellett elvenni....ilyenkor mennyire rossz lehet letörölni az UH képeket nem?

2009. szept. 24. 12:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Én a 8.héten kitettem myvipre!A 13.héten elment a baba de az első UH képet nem szedtem le és az alatta lévő kommentárokat se!Csak a kép nevét változtattam meg,persze akkor amikor már valamennyire feldolgoztam a vetélést!
2009. szept. 24. 13:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

22 hetes vagyok, de nem írtam ki sehová.

Az "igazi" ismerőseimen kívül a legközelebbi netes barátaim tudják, és kész :)

Majd ha megszületik, biztos teszek fel Róla is képeket, ahogy a tesóiról is van pár :)

2009. szept. 24. 13:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon babonás vagyok, és ezért nem tettem volna fel semmi pénzért Uh képet. Még magamról sem tettem fel terhesen képet. Miután megszületett akkor igen, de később leszedtem, /tudom ,h hülyeség/ de féltem hogy valakinek megtetszik, és elrabolja a babámat. Aztán rájöttem, hogy az összes családtagomnak van fenn képe a gyerekemről, uh a minap én is feltöltöttem ismét párat.:)
2009. szept. 24. 13:35
 4/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

az utolsó nagyon aranyos:))) túl sok filmet nézel:)

én nem tudom majd ki akarom e rakni...illetve azt,hogy legszívesebben majd a pozitív tesztnél világgá kürtölném azt tudom...de én is babonás vagyok.

2009. szept. 24. 13:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eszembe se jutott kirakni az uh-s képeit a picinek. Ismerőseimnek elküldtem mailben, meg aki kíváncsi volt rá, annak megmutattam. Most,h. megszületett persze raktam fel róla képeket, nem is keveset. :)
2009. szept. 24. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

14. hétben vagyok, sehova sem raktam fel képet, és nem is utaltam rá semmilyen formában a neten. A családnak, a legközelebbi barátoknak elmondtuk személyesen, és mutogatjuk az uh-képet. A testvérem külföndön él, és a jövendőbeli keresztanya is, nekik még mailben el akarom küldeni.

De kiírni az üzenőfalra, meg "növesztem a pocakom"? hát, erre képtelen lennék.

2009. szept. 24. 14:35
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem az iwiw-en élem az életem. Aki közel áll hozzám az tudja, meg képet is mutatok neki.
2009. szept. 24. 15:09
 8/12 anonim ***** válasza:
74%

Én nem tettem fel uh képeket és nem változtattam meg az adatlapomon sem semmit. Sőt már elég jól látszott a pocakom, mikor nyaraltunk és csak olyan képeket raktam fel, amin nem látszik. Az üzenőfalon sem híreszteltem.

Majd, ha meglesz a picurka , akkor rakok fel ilyen jellegű képeket, Addig is úgy érzem, hogy csak a hozzám igazán közelálló emberekre tartozik.

2009. szept. 24. 17:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én csak egy képet tettem fel, amin a párommal állunk, fogjuk a pocimat és csk annyi a komment, hogy: hárman:), viszont vásárolni semmit nem vásárolunk előre, mer azért a félsz bennem van.

2009. szept. 24. 19:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a 26. héten tettem fel pocakos képeket magamról. Elméletileg nem akartam, de volt egy "barátnőm" aki már úgy is a hátam mögött terjesztette a hírt! Nagyon sok évig nem sikerült a baba....

2009. szept. 24. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!