Közösségi oldalakon ( pl. iwiw), nagy nyilvánosság előtt mikor mondtátok el az örömhírt?
Szoktam látni, hogy már friss terhes nők is kiírják, h mit csinálsz szabadidőban? növesztem a pocakomat meg hasonlók.
Aztán volt olyan, akinek elment a baba vagy már később 20 hét körül kellett elvenni....ilyenkor mennyire rossz lehet letörölni az UH képeket nem?
22 hetes vagyok, de nem írtam ki sehová.
Az "igazi" ismerőseimen kívül a legközelebbi netes barátaim tudják, és kész :)
Majd ha megszületik, biztos teszek fel Róla is képeket, ahogy a tesóiról is van pár :)
köszi a válaszokat:)
az utolsó nagyon aranyos:))) túl sok filmet nézel:)
én nem tudom majd ki akarom e rakni...illetve azt,hogy legszívesebben majd a pozitív tesztnél világgá kürtölném azt tudom...de én is babonás vagyok.
14. hétben vagyok, sehova sem raktam fel képet, és nem is utaltam rá semmilyen formában a neten. A családnak, a legközelebbi barátoknak elmondtuk személyesen, és mutogatjuk az uh-képet. A testvérem külföndön él, és a jövendőbeli keresztanya is, nekik még mailben el akarom küldeni.
De kiírni az üzenőfalra, meg "növesztem a pocakom"? hát, erre képtelen lennék.
Én nem tettem fel uh képeket és nem változtattam meg az adatlapomon sem semmit. Sőt már elég jól látszott a pocakom, mikor nyaraltunk és csak olyan képeket raktam fel, amin nem látszik. Az üzenőfalon sem híreszteltem.
Majd, ha meglesz a picurka , akkor rakok fel ilyen jellegű képeket, Addig is úgy érzem, hogy csak a hozzám igazán közelálló emberekre tartozik.
Szia!
Én csak egy képet tettem fel, amin a párommal állunk, fogjuk a pocimat és csk annyi a komment, hogy: hárman:), viszont vásárolni semmit nem vásárolunk előre, mer azért a félsz bennem van.
Szia!
Én a 26. héten tettem fel pocakos képeket magamról. Elméletileg nem akartam, de volt egy "barátnőm" aki már úgy is a hátam mögött terjesztette a hírt! Nagyon sok évig nem sikerült a baba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!