Feltennél csupasz pocakos fotót magadról (tehát nincs rajta póló) az iwiw-re, facebook-ra?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 09:34
2/13 anonim válasza:
Tutira nem. Úgy hogy fel vagyok öltözve rendesen ruhába, úgy tettem fel facebookra, hogy kinti barátaim is lássák mekkora vagyok. De ruha nélkül biztosan nem tennék fel képet.
3/13 anonim válasza:
nem. túl intim lenne. bár elég cifrákat látok néha itt-ott...
4/13 anonim válasza:
Hát én meg simán. Végülis az csak bőr, és csak a hasam. Strandon is láthatja mindenki.
5/13 anonim válasza:
Nem. Pár közeli rokonnak küldtem egy viszonylag normális képet, amin fel van húzva a póló, de csak nőknek. Amúgy a férjemen kívül más férfi nem látta a fotókat, pedig sok készült.
6/13 anonim válasza:
Én nem tettem fel, mert nekem túl intim dolog, de van aki megteszi. Sőt olyat is láttam már, aki a szülésről tett fel képeket.
7/13 anonim válasza:
szülésről... ez durva. amikor jön ki? mondjuk szoptatósat (villanó bimbóval) és is láttam, de a szüléses túl tesz rajta
8/13 anonim válasza:
Igen, telibe a szülésről. Tiszta vér volt minden...
9/13 anonim válasza:
én nem raknék fel.szerintem ruhában is jól látszik, ha valaki mutogatni akarja.a szülésről felrakott képen kiakadtam,biztos nem normális
10/13 anonim válasza:
Szerintem nem mindenki kíváncsi az ilyesmire, vannak, akiket kellemetlenül érint, ha beleordít egy nagy pocak a képébe, az egyebekről ne is beszéljünk.
Strandon pár méterről látni kismamát egy dolog, más, ha 30 centire a monitorról ordít egy ilyen látvány. Arról nem is beszélve, hogy ha ismerősnek látod intim dolgait, jobban zavarba hozhat, mint egy vadidegené.
Nekem van például barátnőm, maga is anyuka már, aki még az ismerősök ultrahangos képeit sem nézi meg, mert őt az is zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!