Feltennél csupasz pocakos fotót magadról (tehát nincs rajta póló) az iwiw-re, facebook-ra?
Igen, mindket terhessegemrol van sorozat, kb havonta keszitettunk egy kepet es ebbol csinaltunk panoramat, ahogyan novogetek. Ezek nem nagy kepek es a legtobben takarja a pocakomat ruha, de nem mindegyiken.
Akit nem erdekel nem nezi meg, nekem ez egyertelmu, hiszen kulon mappaban vannak ezek a fotok, celzottan azoknak toltottem fel, akik e-mail-ben kertek a hetrol-hetre kepeket az elso terhessegem alatt.
Most azért, mert más a véleményem, valakinek már persze nyomnia kellett rá a pirosat, pedig csak a kérdésre válaszoltam...
Amúgy meg szerintem lehet nagyon ízléses képet csinálni terhes pocakról, szerintem nincs sok különbség abban, hogy takarja-e a ruha vagy sem, hiszen ez attól még csak a hasam. Aki nem akar ilyen képet nézni, az ne nézze meg, senkinek nem ordít a képébe, csak akkor látja, ha megnyitja a képeimet (illetve nem az enyémet, én nem csináltam terhesen ilyet, mert nem jutott eszembe).
Ezek pl. szerintem nagyon is ízléses képek:
Ha legközelebb terhes leszek valamikor, szerintem fogok is ilyen képeket csináltatni, még a falra is kitenném. De amatőr képen is lehet teljesen normális, ízléses. Más kérdés, hogy vannak emberek, akikről igen nehéz jó képet csinálni, viszont nem nagyon van önkritikájuk, és minden rosszul sikerült képet felpakolásznak magukról. De ez legyen az ő problémájuk, ne az enyém.
Bennem ott a kisördög: mi van, ha történik valami?!
Ha megszületett a baba, persze kiírom az üzenőfalra (legalább lesz meglepi).
Én úgy jártam, hogy az iwiw-en keresztül írtam üzenetet egy ismerősnek és persze gratuláltam a babájához (úgy tudtam februárban szül). Válaszra sem méltatott.
Hónapokkal később megtudtam, hogy a 8. hónapban sajnos meghalt a babó a pocakban.
Annyira szégyelltem magam, hogy még én is ”döftem egyet belé”…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!