Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor tettétek nyilvánosságra,...

Mikor tettétek nyilvánosságra, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés

Szerintetek mi a túl korai, vagy ideális idő hogy be jelentsétek?

Facebook vagy instagram posztra gondolok.

Nyilván változó, vagy mindenél más, hogy mikor osztja meg, de a legtöbben ahogy látom a harmadik hónapban teszi nyilvánosságra

aug. 23. 23:57
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
84%

Szia igen a 3.dik hónap után szokták, mivel az első 12 hét a legkritikusabb .

Utánna már kevésbé lehet probléma vagy baj. De ez mindenkinek a saját döntése hogy mikor szeretné meg osztani kis babája érkezését .

aug. 24. 00:02
 2/39 anonim ***** válasza:
44%
Soha?! Ez nem közéedekű információ, nem kell nyilvánossá tenni, a lőtéri kutyát nem érdekli. Persze van egy "szubkultúra", aki még a kaksiját is kiposztolja, náluk persze alap, hogy valami naaaagggyoneredeti módon kirakják, hogy aztán dőljön a sok szívcsi meg lávcsi, és azt hihessék, hogy fontosak és népszerűek.😅
aug. 24. 00:32
 3/39 anonim ***** válasza:
75%
Soha. Bármi történhet a babával, halvaszülés is lehet a végén. Inkább amikor megszületett, akkor közöltem a néppel.
aug. 24. 00:34
 4/39 anonim ***** válasza:
65%

#3 pontosan , teljes mértékben így van.

Ugyanis az egész terhesség alatt sosem lehet tudni mi történik

aug. 24. 00:39
 5/39 anonim válasza:
67%
Soha! Közeli családtagoknak elárulnánk. Semmi social media. Nagyon rossz ómen. Persze az ember örül, hogy jön a baba és nem arra gondol, hogy bármi történhet, de attól még bármi történhet és nem csak az első 12 hétben.
aug. 24. 00:41
 6/39 anonim ***** válasza:
67%
Soha. A párom rakott fel egy fotót rólam a kutyusainkkal a 38. héten, de ez sem bejelentés volt csak egy cuki fotó.
aug. 24. 01:21
 7/39 anonim ***** válasza:
77%
Azt semmikor, a legtöbb ember napokkal a szülés után tudta meg, hogy mi a helyzet
aug. 24. 02:00
 8/39 anonim ***** válasza:
80%
Nem posztoltuk ki sehova. Aki számít, annak személyesen elmondtuk. Nem kenyerem a közösségi médián való majomkodás
aug. 24. 07:02
 9/39 anonim ***** válasza:
75%

Ott soha.

Ha valakit érintett, annak elmondtam személyesen a 12. hét után (sőt, még később, mert a 14. hét körül jött meg a Prena eredménye, és azt is megvártam).

Akivel találkoztam később, az már úgyis láthatta, akivel pedig nem, azt valószínűleg nem is érdekelte volna :)

aug. 24. 07:10
 10/39 anonim ***** válasza:
60%

Közeli családtagoknak az első élő jeleket produkáló UH után, a két legjobb barátomnak is akkor.

A FB-ra először szülés előtt 2 hónappal tettem ki egy szezonális borítóképet, egy saját készítésű adventi naptárról, amire rá volt ragasztva a kisfiam neve.

A mostani terhességemet is minden közeli családtag és a két barátom az első UH után már tudta.

Mindenki más majd valamikor.

Szerintem ősz végén valami Mikulás tematikus képbe belecsempészem a baba nevét, és ugyanúgy megy majd borítóképnek.

aug. 24. 07:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!