Mennyi időt várjak, mielőtt "nyilvánosságra hozom", hogy terhes vagyok?
Teljesen egyetértek az előttem szólóval.
Én kivártam a 12 hetet és akkor is csak azoknak az embereknek mondtam el, akik közel állnak hozzám, akiknek célszerű tudni róla.
Másoknál pedig megvártam, hogy észreveszik. Nem tagadom, de nem is reklámozom.
Ez egyébként is teljesen magánügy.
Ez attól is függ, h. mennyire látszik meg rajtad! Nekem már a 8. héten volt hasam, a 10.re meg már 15 hetesnek hittek. Nem igazán tudtam "eltitkolni".
:-)
Én 6 hetesen megtudtam és 6 hetesen el is mondtam mindenkinek :) Mondjuk én nem vok babonás.
27 hetes kismama
Én 6 hetesen elmondtam a családnak és a közeli barátoknak, egy héttel később azonban elveszítettem a babát. Ezután egy kicsit nehéz volt mindenkinek elmesélni, hogy spontán vetélésem volt. Ha legközelebb babát fogok várni, biztosan megvárom a 12. hetet.
Boldog babavárást!
Nyolc hetesen tudtam meg, hogy teres vagyok. A munkahelyemen és a szüleimnek azonnal elmondtam, de a párom szülei még most sem tudják. Persze, ennek oka van.
20 hetes mami
Szia!
Várd ki a 12. hetet...én 1 hónapja 8 hetesen elmondtam...és egy nap műlva már nem volt szívhang....de akkor már a család szétkürtölte....aztán spontán vetélés és művi befejezés.....várd ki a 12.hetet.
Boldog baba várást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!