Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi időt várjak, mielőtt...

Mennyi időt várjak, mielőtt "nyilvánosságra hozom", hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig tart a rizikós időszak? Mindenképp meg akarom várni, hogy "biztos" legyen. Több ismerősöm is már az elején elmondta, hogy babát vár, de közben elment nekik a baba. Nagyon rossz lehetett nekik, mikor a babáról érdeklődtek, mikor már nem volt meg... :(
2008. júl. 23. 23:22
1 2
 1/11 ltimea ***** válasza:
100%
Rizikós időszak? az egész terhesség az. Tőled függ mikor osztod meg az örömöd másokkal én nem birtam sokáig. Azt mondják hogy az első 12 hét a legveszélyesebb. a spontán vetélés miatt... Boldog babavárást!
2008. júl. 23. 23:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek az előttem szólóval.

Én kivártam a 12 hetet és akkor is csak azoknak az embereknek mondtam el, akik közel állnak hozzám, akiknek célszerű tudni róla.

Másoknál pedig megvártam, hogy észreveszik. Nem tagadom, de nem is reklámozom.

Ez egyébként is teljesen magánügy.

2008. júl. 24. 06:24
 3/11 anonim ***** válasza:
a közelállóknak mi is hamar elmondtuk (7. héten) a többieknek csak később, 12. hét után
2008. júl. 24. 06:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 8 hetesen kénytelen voltam elmondani a főnökömnek, mert olyan rosszul voltam, hogy alig éltem. Ha jól bírtam volna, én is kivártam volna a 12 hetet.
2008. júl. 24. 07:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól is függ, h. mennyire látszik meg rajtad! Nekem már a 8. héten volt hasam, a 10.re meg már 15 hetesnek hittek. Nem igazán tudtam "eltitkolni".

:-)

2008. júl. 24. 07:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem a munkahelyeden addig ne szólj amíg nincs kiskönyved, csak ha biztos vagy benne, hogy nem akarnak majd kirúgni. (sajnos nem mindenhol tolerálják a terhességet) Az ismerősöknek meg amikor akarod akkor szólj. Mi 5 hetesek voltunk amikor elárultuk a szülőknek. Volt nagy boldogság. Én nem bírtam volna ki, hogy ne szóljak. Egyébként szerintem embere válogatja, ki mikor hozza nyilvánosságra, de a rizikó sajnos végig fennáll...
2008. júl. 24. 07:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Én 6 hetesen megtudtam és 6 hetesen el is mondtam mindenkinek :) Mondjuk én nem vok babonás.

27 hetes kismama

2008. júl. 24. 10:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 6 hetesen elmondtam a családnak és a közeli barátoknak, egy héttel később azonban elveszítettem a babát. Ezután egy kicsit nehéz volt mindenkinek elmesélni, hogy spontán vetélésem volt. Ha legközelebb babát fogok várni, biztosan megvárom a 12. hetet.

Boldog babavárást!

2008. júl. 24. 11:00
 9/11 anonim ***** válasza:
83%

Nyolc hetesen tudtam meg, hogy teres vagyok. A munkahelyemen és a szüleimnek azonnal elmondtam, de a párom szülei még most sem tudják. Persze, ennek oka van.

20 hetes mami

2008. júl. 25. 09:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Várd ki a 12. hetet...én 1 hónapja 8 hetesen elmondtam...és egy nap műlva már nem volt szívhang....de akkor már a család szétkürtölte....aztán spontán vetélés és művi befejezés.....várd ki a 12.hetet.

Boldog baba várást!

2008. júl. 26. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!