Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti meddig nem hoztátok nyilván...

Ti meddig nem hoztátok nyilvánosság elé hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
8 hetes vagyok,és az első terhességemnél is megvártam a 12. hetet,hogy bejelentsük de most másabb mert mindenki kérdezi hogy jön már e a kistesó,kismama vagy?És én most olyan rosszul érzem magam hogy azt mondtam hogy nem,de kicsit babonás vagyok.Persze a szük család tudja,de ennyi.
2013. júl. 1. 18:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én megvártam a 12 hetet. Persze a szűk család hamarabb tudta! Viszont ha rákérdeztek nem tagadtam le :)
2013. júl. 1. 18:12
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szük család is csak a 12.hét körül tudta meg.

Persze,ha valaki rákérdezett nem adtam egyértelmü választ,hogy az vagyok vagy nem.Nekem is sűrűn kérdezgették,mert már volt egy vetélésem és várható volt a következő terhesség :)

2013. júl. 1. 18:13
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a 12. heti genetikai uh után mondom el, ha minden oké.
2013. júl. 1. 18:15
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a családnak is a 10. hét után mondanám, melóban pedig a 14. hét körül tervezem.

Ne tagadd le egyértelműen, de ne is sejtesd túlzottan.

Pl.

Miért lennék?

Időben szólni fogok, ha új hírünk lesz.

Ilyesmi. Gratulálok egyébként! :-)

2013. júl. 1. 18:18
 5/17 anonim ***** válasza:
30%
Nekem a szűk család+munkahely már korán tudták, kb 5-6 hét, de nyilvánosság (alias facebook :D) csak a 12. heti uh-s képpel tudta meg!
2013. júl. 1. 18:23
 6/17 anonim ***** válasza:
75%

1-2 közeli rokonnak elmondtam h terhes vagyok és mivel anyósomék nagyon messze laknak csak 11.héten tudtuk nekik elmondani személyesen. Ez nem olyan dolog amit telefonon keresztül elmondtunk volna. :)

Így miután már ők is tudták senki előtt nem titkoltuk. :) Nem babonából nem mondtuk el hamarabb hanem így jött ki. :)

2013. júl. 1. 18:28
 7/17 A kérdező kommentje:

A munkahelyem miatt nem akarom még mondani,mert ebben a kisvárosban mindent hamar elpletyóznak :)

Ma ruhát válogattam és bövebbet kerestem az eladótól és rákérdezett hogy kismama vagyok,hogy bőt akarok,én meg hirtelen rávágtam hogy nem ,meghiztam,és most lelkiismeret furdallásom van.

2013. júl. 1. 18:28
 8/17 anonim ***** válasza:
82%

Ne legyen. Senkinek semmi köze hozzá, ő vol tapintatlan, hogy rákérdezett. Azt veszel, amit akarsz, és azt avatsz be és akkor, amikor akarod.

Nekem is rájött a kolléganőm, de letagadtam. Nincs lelkifurdalásom, nyilván van oka, hogy miért nem írtam ki a faliújságra, szerintem tapintatlanság firtatni.

3.

2013. júl. 1. 18:33
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

14 hetes vagyok, de a férjemen kívül senki sem tudja. Majd a 20. hét után mondom el, amikor minden genetika eredménye megvan.

Első babám 6 hetesen mondtam el, másodikat 14 hetesen .

2013. júl. 1. 18:41
 10/17 anonim ***** válasza:
12. hét után mondtuk el, csak az a pár ember tudta előbb, aki tudta, hogy próbálkozunk. Ha kérdeztek azt mondtam, hogy majd szólok ha babánk születik.
2013. júl. 1. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!