Ti meddig nem hoztátok nyilvánosság elé hogy babát vártok?
Nekem a szük család is csak a 12.hét körül tudta meg.
Persze,ha valaki rákérdezett nem adtam egyértelmü választ,hogy az vagyok vagy nem.Nekem is sűrűn kérdezgették,mert már volt egy vetélésem és várható volt a következő terhesség :)
Én a családnak is a 10. hét után mondanám, melóban pedig a 14. hét körül tervezem.
Ne tagadd le egyértelműen, de ne is sejtesd túlzottan.
Pl.
Miért lennék?
Időben szólni fogok, ha új hírünk lesz.
Ilyesmi. Gratulálok egyébként! :-)
1-2 közeli rokonnak elmondtam h terhes vagyok és mivel anyósomék nagyon messze laknak csak 11.héten tudtuk nekik elmondani személyesen. Ez nem olyan dolog amit telefonon keresztül elmondtunk volna. :)
Így miután már ők is tudták senki előtt nem titkoltuk. :) Nem babonából nem mondtuk el hamarabb hanem így jött ki. :)
A munkahelyem miatt nem akarom még mondani,mert ebben a kisvárosban mindent hamar elpletyóznak :)
Ma ruhát válogattam és bövebbet kerestem az eladótól és rákérdezett hogy kismama vagyok,hogy bőt akarok,én meg hirtelen rávágtam hogy nem ,meghiztam,és most lelkiismeret furdallásom van.
Ne legyen. Senkinek semmi köze hozzá, ő vol tapintatlan, hogy rákérdezett. Azt veszel, amit akarsz, és azt avatsz be és akkor, amikor akarod.
Nekem is rájött a kolléganőm, de letagadtam. Nincs lelkifurdalásom, nyilván van oka, hogy miért nem írtam ki a faliújságra, szerintem tapintatlanság firtatni.
3.
14 hetes vagyok, de a férjemen kívül senki sem tudja. Majd a 20. hét után mondom el, amikor minden genetika eredménye megvan.
Első babám 6 hetesen mondtam el, másodikat 14 hetesen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!