Milyen tüneteitek voltak a terhességetek legelején? Illetve milyen volt a közérzetetek?
Figyelt kérdés
5 heter vagyok, de úgy érzem magam mint aki beteg. Kb minden bajom is van.😅aug. 13. 15:16
1/10 anonim válasza:
5 hetesen még semmi.
9-10 hét után jött a rossz közérzet.
2/10 anonim válasza:
Én is 5-6hetes vagyok, mint valami zombi...állandóan émelygek, mint aki másnapos. Aludnék, néha nagyon fázok, hasam hol feszül hol szúr, melleim szintén néha nagyon fájnak. Egyik nap jobb másik nap rosszabb :)
Kitartás! Most örülni kell a rosszullétnek, persze csak míg nem hányásig fajul. :)
3/10 anonim válasza:
Én most lépek a 6.hétbe,eddig: fáradtság, émelygés, néha ráz a hideg, hányinger, néha nem kívánok semmit néha meg nagyon éhes vagyok..:D a kávét korábban imádtam napi 3 megvolt, most rá sem bírok nézni, már az illatatol is rosszul vagyok..
4/10 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok.😁 ti hogy vettétek észre a terhességet?😊
aug. 13. 16:39
5/10 A kérdező kommentje:
Hízni híztatok már?
aug. 13. 16:43
6/10 anonim válasza:
0-24-ben hányinger, mellfájás, ólmos fáradtság, amilyet még soha nem éreztem ezelőtt. Képes lettem volna egész nap aludni, úgy kellett könyörgni azért is magamnak, hogy legalább fürdeni keljek fel. Borzalmas volt.
7/10 A kérdező kommentje:
Én néha nem tudom a terhesség okozza, vagy esetleg épp olyat ettem és ezért érzem magam úgy ahogy.😅 A megjön érzés nekem még mindig van, a derekam majd le szakad ez nyilván attól van, de szinte mindentől fel is puffadok, olyan érdekesen fáj a hasam is ( ezt mondjuk nem nagyon értem)
aug. 13. 17:06
8/10 anonim válasza:
Annyira semmilyen, hogy fel sem tűnt "sokáig", hogy terhes vagyok. A menstruációm sosem pontos, így sosem tudom mikor fog megjönni, csak kellett escapelle és gyanús volt már a hosszú "csend"
8 hetesen voltam először orvosnál
9/10 anonim válasza:
Nekem az émelygés miatt a kezdetektől rossz volt a közérzetem. Egyáltalán nem tudtam ezt az időszakot élvezni, csak mikor már elmúlt, később. A napi 4-5 kávét lecseréltem 1 koffeinmentesre, de azt is csak kb. a 6. hétig tudtam meginni. Derékfájás is volt, meg a visszereim durrantak be, de érdekes módon csak a leges-legelején, a végén egyik sem volt!
10/10 anonim válasza:
Mindenki aztmondta a vége nehéz lesz. Most vagyok 37 hetes. Hát mit ne mondjak. Az első 15 hét borzasztó. Még a mensi elmaradás előtt olyan mellfájdalmam volt hogy sírni tudtam volna. BÁRMITŐL hánynintudtam volna már 4-5 hetesen, és végig tudtam volna aludni 24 órából 23at. 🥲 arról nem is beszélve hogy 6 héttől a 14 hétig folyamatos barnás folyásom volt, és úgy a 10 hét környékén a vér is elöntött iszonyatos fájdalommal. Kitartás csajok mindenkinek. 🩷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!