Adenomiózis állapota javulhat a terhesség miatt? ( nem hormonális, korábbi műtét miatt alakult ki)
Figyelt kérdés
aug. 7. 20:40
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, de én nem tartom valószínűnek. Nekem pont szülés után alakult ki adenomiózis, előtte nem volt.
2/10 A kérdező kommentje:
Császárral szültél?
aug. 9. 08:58
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták a császár miatt alakult ki azért kérdeztem.
aug. 12. 11:36
5/10 anonim válasza:
Igen, én is hallottam ilyet. Nekem hozzá kell tenni, hogy előtte is endometriózisom volt, úgyhogy valószínű az terjedt át oda, mert adenomiózis előtte nem volt.
6/10 A kérdező kommentje:
Igen akkor valószínűleg, nekem előtte nem volt semmi. :(
aug. 12. 12:04
7/10 A kérdező kommentje:
És terhesség alatt minden tünetmentes volt aztán utána újra kezdődött minden előről?
aug. 12. 12:07
8/10 anonim válasza:
Sajnálom, de azért ne keseredj el! Nekem a szülés óta van, ami több 2 éve volt, és azon kívül hogy az ultrahangon mindig látják, nem okoz semmi problémát egyelőre. Szóval nem minden esetben problémás. :)
9/10 anonim válasza:
Bocsi, nem láttam hogy közben írtál, így külön válaszolok! Szerencsére én előtte is tünetmentes voltam, több mint 4 éve volt endo műtétem, azóta teljesen jól vagyok. Ez a szülés után se változott. Neked vannak az adenomiózis miatt tüneteid?
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem pms és peteéréskor fàjdalom. Meg állandó derékfájàs, de állítólag olyan kicsit az adeno, hogy amiatt nem lehet. Mégis a pozitív teszt napján megszűnt a fájdalom.. nem tudom, hogy a terhesség ennyire gyorsan tudja blokkolni, vagy stressz miatt fàjt. Egy éve volt császárheg műtétem, végig igzultam lehet-e még baba.
aug. 12. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!