8 hetesen 10 cm es befelé növő miómával. Mennyi az esélyem? Nagyon megvagyok ijedve!!!
Figyelt kérdés
Tegnap voltam ultrahangon 9+4 hetesen de mérete szerint 8+3 hetesre írtak át crl:20,5 mm. A baba mellett egy 10cm es miómám van ami befelé növő az orvosom el akar küldeni a Semmelweis nőgyógyász ambulanciára egy vizsgálatra hiába kerdeztem miért gond van e ő csak annyit mondott mert több szem többet lát. Vidéki vagyok nem hiszem hogy csak is ezért küldene el engem. Van esetleg valaki aki hasonló helyzetben volt? Erdekelne a történetek.aug. 7. 10:14
1/32 anonim válasza:
Kérdező, azért küld el, mert a SOTE-n sokkal több tapasztalatuk van hasonló esetekkel.
2/32 anonim válasza:
Miómával megnő a vetélés veszélye, eleve a teherbeesés se könnyű
3/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Esetleg valaki volt hasonló helyzetben? Bárhogy is szeretnék pozitívan gondolkozni nagyon nehéz egy 10cm mioma egy 2 cm baba mellett…nem nagy esélyt látok😞 viszont biztató hogy eddig csak az első hetekben volt egy kis barnázás azóta semmi gond🙏
aug. 7. 10:48
4/32 anonim válasza:
Szerintem próbáld kihordani így, megbolygatni, műteni nem ajánlatos, véleményem szerint
5/32 A kérdező kommentje:
Így terhesen semmiképp nem vállalnám a műtétet attól az egytől félek leginkább hogy nehogy nagyobb terhesen adódjon gond. Már egy órája hivogatom a SE terhes ambulanciat időpont ért de nem lehet őket elérni szeretnék túl lenni minnél előbb rajta ha gond van az derüljön ki még most. Vetélésen kívül lehet más probléma is emiatt? Nem is tudom mivan ha megmaradt a baba de fejlődési problémák lesznek és az már csak 12.het után fog kiderülni? Nagyon meg vagyok ijedve és az orvosomtol hiába kerdezősködtem tegnap csak nyugtatott hogy csak a biztonság kedvéért küld el de nem volt meg győző. Azt nem értem ilyenkor miért nem őszinték az emberrel hogy fel tudjon készülni akár a rosszra is
aug. 7. 11:51
6/32 anonim válasza:
Nekem 7 cm-s volt, semmi bajt nem okozott, kihordtam a terhességet. Engem nem is ijesztgetett senki. Jól teszi ha továbbküld, pont azért, hogy más is ranezzen, akinek több tapasztalata van.
7/32 anonim válasza:
Egyébként te gondolod túl ezt a történetet, nem is kicsit.
8/32 anonim válasza:
Szinten befelé növő miómám volt grapefruit nagyságú úgyhogy több mint 10 cm legtöbször semmi gondot nem okoz, elfér.
Műteni egyértelműen nem műtenek terhességben, nem is tudom ezt honnan vetted.
9/32 A kérdező kommentje:
Azt csak válaszként írtam az előzőnek. Lehet hogy túl gondolom de ennyire nem is féltem tegnapig ez a SE vizsgálat megijesztett. Utolsó és neked a terhesség elején milyen nagy volt? Gondolom a végére lett grapefruit méretű
aug. 7. 12:02
10/32 anonim válasza:
8 as vagyok, Én eleve a legsúlyosabb stádiumú Endometriózis mellett estem teherbe, úgyhogy mindig nézték, olyan közép táj volt grapefruit nagyságú. Nem
Tudom utána mennyit nőtt meg, de nem
zavart be semmit. Hidd el, elfer, van aki ötös ikrekkel terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!