8 hetesen 10 cm es befelé növő miómával. Mennyi az esélyem? Nagyon megvagyok ijedve!!!
Figyelt kérdés
Tegnap voltam ultrahangon 9+4 hetesen de mérete szerint 8+3 hetesre írtak át crl:20,5 mm. A baba mellett egy 10cm es miómám van ami befelé növő az orvosom el akar küldeni a Semmelweis nőgyógyász ambulanciára egy vizsgálatra hiába kerdeztem miért gond van e ő csak annyit mondott mert több szem többet lát. Vidéki vagyok nem hiszem hogy csak is ezért küldene el engem. Van esetleg valaki aki hasonló helyzetben volt? Erdekelne a történetek.aug. 7. 10:14
31/32 anonim válasza:
Dehogy veszik, hihetetlen nemelyik mit beszel, betegjogok nulla Mo. -n.
Annyi, hogy MINDEN mioma mutetnel protokoll , hogy alair egy lapot a beteg, hogy ha ugy adodik - ergo verzes miatti eletveszely, akkor kivehetik a mehet. A miomaban nagyon sok er van, ezert okozhat elallithatatlan mehverzest, ezert van a papir.
Nemtudom, de en tovabbra sem mennek bele az abortuszba … a meg no a babaval egyutt, es aki tobbes ikres terhes ? 5 os iker ?
32/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma túl estem az abortuszon😢 A SOTE-n is ezt a megoldást látták csak és közölték vele addig míg miómáim vannak szigorúan védekezek mert ezek mellett nem lehet ki hordani egy terhességet. Úgy mentem a műtőbe hogy bele kezdenek a kis műtétbe de fel voltak készülve hogy át váltsa nak nagyra vagyis méh eltávolítására mivel olyan szoros volt a hely hogy nagy esély volt a mióma megsèrtésére. De ebben a sok rosszban az egyetlen jó is megtörtént meg maradt a méhem hála a kórház jól szakképzett orvosainak🙏 most már csak helyre kell jönnöm testileg szerintem menni is fog lelkileg már necessebb lesz😢 Szóval ennyi volt a történetem…köszönöm hogy próbáltatok nyugtatni kívánom mindenkinek a legjobbakat. Sziasztok
aug. 16. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!