Szeretnem megkérdezni (mivel dokihoz csak péntekre lett időpontom) hogy 2hetes magzat felszivodhat? 2napja fura verzesem van nem állandó de pl reggelente megjelenik . Alul a hasam faj néha . Nagyon megvagyok ijedve.
a 2 hetes magzatot nem igazán tudom értelmezni. Hivatalosan embrió az első pár hétben (de most lényegtelen), a 2 hetet úgy értetted, hogy 2 hete késik a menzeszed és van pozitív teszted? Ilyen esetben azonnal ügyelet, lehet hogy progeszteronhiányod van. (és itt a 2 nap döntő!!)
Ha úgy értelmezed a két hetet, hogy 2 hete volt ovud és most jönne meg, akkor valószínűleg nem csinálnak veled semmit.
20 hkm
Két hetes magzat alatt nem tudom mit értesz. Ha két hete lehetett a fogamzás, akkor magzatról még biztosan nem beszélünk, maximum egy néhány mm-s embrióról.
Ha pozitív volt a teszted és vérzel, akkor azonnal be kellett volna menned a legközelebbi kórházba.
Vagy még csak most esedékes a menzeszed? Mert akkor sajnos elképzelhető, hogy mégsem tudott megtapadni, és kiürül. De szerintem mindenképp kéne, hogy lásson orvos.
Azonnal menj az ügyeletre!
Lehet, hogy megmenthető még a terhesség.
Ne várj péntekig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!