8 hetesen 10 cm es befelé növő miómával. Mennyi az esélyem? Nagyon megvagyok ijedve!!!
Figyelt kérdés
Tegnap voltam ultrahangon 9+4 hetesen de mérete szerint 8+3 hetesre írtak át crl:20,5 mm. A baba mellett egy 10cm es miómám van ami befelé növő az orvosom el akar küldeni a Semmelweis nőgyógyász ambulanciára egy vizsgálatra hiába kerdeztem miért gond van e ő csak annyit mondott mert több szem többet lát. Vidéki vagyok nem hiszem hogy csak is ezért küldene el engem. Van esetleg valaki aki hasonló helyzetben volt? Erdekelne a történetek.aug. 7. 10:14
21/32 anonim válasza:
Igen, de en kertem a csaszart ( kulfoldon elek, itt lehet valasztani ), kiskorom ota tudtam, hogy kizarolag csaszarral vagyok hajlando szulni, igy tudatosan erre keszultem vegig.
22/32 A kérdező kommentje:
Értem… én az elsőt természetesen szültem de itt szinte biztos a császár orvos ezt mondta…. Ki írtam már egy másik kérdésben is de nincs egyenlőre válasz szóval felteszem itt is hátha. Esetleg valaki nem tudja az SE terhesambulancián ultrahangra mennyi időre szoktak időpontot adni? Szeretnék minnél előbb bejutni remelém ha elérem őket nem 3 hétre rá adnak időpontot
aug. 7. 18:11
23/32 A kérdező kommentje:
Elértem őket…jövőhét kedden már mehet is😊igaz nem akartak csak 12 hetes genetikai ultrahang ra fogadni de meg győztem őket😄meg hát az orvosom is úgy mondta következő kontrollra már vigyem neki a SE véleményt is úgyhogy…. Majd megirom mi volt hátha egyszer valakinek majd jól jönn ez a tapasztalat
aug. 8. 16:20
24/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok nem tudom figyeli e még valaki ezt a kérdést lehet nem de azért megirom mi történt…nagyon rossz dolgok derültek ki….van ugye a nagy miomam ami egy hét alatt még 2 cm nőtt és már nyomja a petezsákot és kiderül hogy van még mellé 3 màsik amik kb 2-3cm esek. Az orvos annyit mondott nem biztos hogy lesz elég hely rendesen ki fejlődnie a babának és meg kérdezte mit szeretnék én csak annyit tudtam sírva kimondani hogy nem szeretném ha beteg lenne a gyerekem… erre ő már diktálta is az asszisztensnek:.”az extrém nagy és gyorsan növekvő miomak miatt egészségügyi javallatra elvégezhető az abortusz😭holnap kell felkeresnem a körzeti nőgyógyászat ot beszéltem az egyik itteni orvossal telefonon ő mondta már holnap kezdjem indítani a dolgot mert már 10+4 hetes vagyok de nem tudom ilyenkor mennyi idobe telik mire elintezodik a dolog?
aug. 13. 18:55
25/32 anonim válasza:
Sajnálom
Szerintem ilyenkor segítenek hogy hamar túl legyél rajta. Nem fogják az időt húzni!
26/32 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, én beszélnék más dokival is.
27/32 anonim válasza:
Mindenkepp kernek masodvelemenyt - irom ezt egeszegugyi szakemberkent !
28/32 anonim válasza:
Valószínű, hogy az én esetemben más irányban nőtt a mioma, de hasonló méretűek voltak és semmi gondot nem okoztak. Az elején persze meg voltam ijedve és csak a miomak miatt felkerestem dr Lintner Balázs nőgyógyászt, esetleg őt tudom ajánlani, ha másodvéleményt kérsz. Kitartást és sok erőt kívánok!
29/32 A kérdező kommentje:
Nekem ez volt a másod vélemény Salgotarjanbol kuldtek fel a semmelweisre
aug. 14. 05:54
30/32 A kérdező kommentje:
Ma újra kaptam egy pofont az élettől😭bementem a körzeti nőgyógyászat ra a tegnap kapott pesti véleményel miszerint egészségügyi javaslatra végezzék el az abortuszt az itteni orvos is meg ultrahangozott erre most vissza küld Pestre a semmelweisre mert ők itt nem tudjak hogy lehet a miómától hozzá férni a babához ez klinikai eset. Beszéltem azóta a Semmelweisel is elmondta hogy tegnap még a terhes gondozóban voltam náluk fe holnap már ez a helyzet azt mondtak menjek fel holnap megnézi az orvos és eldönti mi legyen itt Tarjánba azzal ijesztgetett az orvos hogy ezt csak hasi műtéttel lehet megoldani és hogy ha más nem marad kiveszik a méhemet nem tudom mi lesz nagyon félek😭😭😭én már csak szeretnék túl lenni az egészen így terhesnek lenni hogy tudom nem maradhatok az a legrosszabb érzés a világon😭😭😭
aug. 14. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!