8 hetesen 10 cm es befelé növő miómával. Mennyi az esélyem? Nagyon megvagyok ijedve!!!
Figyelt kérdés
Tegnap voltam ultrahangon 9+4 hetesen de mérete szerint 8+3 hetesre írtak át crl:20,5 mm. A baba mellett egy 10cm es miómám van ami befelé növő az orvosom el akar küldeni a Semmelweis nőgyógyász ambulanciára egy vizsgálatra hiába kerdeztem miért gond van e ő csak annyit mondott mert több szem többet lát. Vidéki vagyok nem hiszem hogy csak is ezért küldene el engem. Van esetleg valaki aki hasonló helyzetben volt? Erdekelne a történetek.aug. 7. 10:14
11/32 A kérdező kommentje:
Értem remélem nálam sem lesz semmi gond…sajnos nagyon ra tudok feszülni a dolgokra. Minden esetre szívesen olvasnék még tapasztalatokat aki volt hasonló helyzetben… ha jó vagy akár ha rossz végkimenetele is lett. Tudom pozitív gondolkodás értem én de sajnos ilyen vagyok inkább szeretnék minden eshetőségre felkészülni. Már van egy 10 éves kislányom akkor még nem volt mióma minden a nagykönyv szerint zajlott és most félek nem tudom le csitítani a rossz érzést magamban
aug. 7. 13:07
12/32 anonim válasza:
Miert lenne a miómától fejlődési rendellenesség? Mi köze a kettőnek? Mérgező vagy mi?
13/32 A kérdező kommentje:
Jaj és azt kifelejtettem már az elején hogy méh falban elhelyezkedő a miómám… csak gondoltam pótolom
aug. 7. 13:47
14/32 A kérdező kommentje:
Utolsó volt màr hogy olvastam olyat is hogy pl. 16-20 hetesen nem tudod a mioma miatt tovább fejlődni a baba azt már nem tudom hol olvastam de bennem maradt
aug. 7. 13:48
15/32 anonim válasza:
Ha nem tud tovabbfejlődni, elvetélsz.
Masik meg a méh tágul mint az univerzum, lesz ott hely!
16/32 A kérdező kommentje:
8astol kérdezném még hogy a szülés hogyan zajlott és utána mi lett a miomaval?
aug. 7. 13:50
17/32 babyboom567 válasza:
Miómával voltam terhes,soha senki sehova nem küldött, és nem is mondták,hogy baj lehet.Nem emlékszem mekkora volt 4-6 cm kb.
18/32 anonim válasza:
8-as vagyok, a szules utan valamennyire osszehuzodott, majd a 4 evre ra megvolt az 5. nogyogyaszati mutetem, akkor kivettek a miomat. De nekem sok mas problemam van, nem veszik ki alap esetben. Rengeteg nonek van, nem zavar semmit. A babanak pedig lesz helye, gondolj arra akik tobbes ikerterhes, hogyne lenne hely extra 10 centinek ?
19/32 A kérdező kommentje:
Igen én is ilyenekre gondolom kevésbé aggódnék ha nem így az elején a 8 hétnél tartva lenne már 10cm és ugye ez még csak nőni fog
aug. 7. 15:18
20/32 A kérdező kommentje:
A kérdés lemaradt…. Császárral szültél?
aug. 7. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!