6 hetes terhesség, 3 mm embryo szívcsőpulzálással. Vizsgálat másnapján vérzés, mennyire “normális” ez?
Sziasztok,
hétfőn voltam dokinál, ahol hüvelyi uh mellett rákszűrés és tapintásos vizsgálat is volt.
Embryo 3 mm, szívcsőpulzálással.
Barna folyásra alapból szedek progeszteront, de tegnap du. minimálisan el kezdtem vérezni. Éjszaka pisilés közben nagyon megijedtem, hogy mert kicsivel több vér volt a WC papíron, de egyáltalán nem hasonlítható a menstruáció alatt vérzéssel.
Ma reggelre ismételten barnázás.
Okozhatja ezt a vizsgálat? Tényleg jól “megvizsgált” kézzel lent..(természetesen olvastam róla, hogy lehet a vizsgálás “eredménye”, de tapasztalatokra lennék kiváncsi).
Úgy gondolom, hogy ebben az esetben nem igazán tudnak mit csinálni: progit és rutascorbintot szedek. Orvoshoz majd csak aug. végén kellene mennem…várjak addig?
Hát szerintem ez valóban a vizsgálattól lehetett, főleg hogy már kapsz vetélés megelőzése érdekében progit is.
Viszont jó lenne ha ami időt csak tudnál azt szigorú ágynyugalomban töltenéd a biztonság kedvéért, legalább amíg teljesen elmúlik a barnázás is
Köszönöm.
Igyekszem tudatosítani magamban, már az elején (amikor kiderült), hogy sajnos előfordulhat.
Minden rendben volt a dokinàl?
Én is barnázok, sőt reggelente pár csepp friss vér is van. Én még egy hét múlva megyek vissza dokihoz, addig tuti megüt a guta.
Minden rendben van. Nálam azért jelentkezett a vérzés mert rákszűrésem is volt. Barnázás pedig szinte kezdetekkor, de már az is javult (utrogestan, rutascorbin). A doki azt mondta sokkal jobb a helyzet, mint volt.
Viszont a Te esetedben nem tudni a vérzés okát, így a helyedben legalább felhívnám a dokit vagy elmennék máshoz. Remélem minden rendben lesz!🤞🏻
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!