Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kombinált teszt magas beta-Hcg?

Kombinált teszt magas beta-Hcg?

Figyelt kérdés
12+2 napon vegzett Kombinált tesztben a PAPP-A 1.5 MOM a szabad beta-HCG viszont 3.5 MOM, takoredo 1.4,orrcsont látható, elvileg alacsony kockazat Down-Szindromara 1:3500 de a magas beta-HCG nagyon aggaszt! Volt valakinek hasonló? Egeszseges lett a baba?

júl. 25. 21:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

#15 vagyok.

Egyebkent en sem tudom, mi alapjan jott ki ilyen rossz eredmenyem. Hogy mit neznek, mi alapjan szamolnak. Nem dohanyzom, nem drogozom, nem iszom, 27 eves voltam akkor, szoval nem tudom.

Aztan amikor a genetikus holgy felhivott az eredmennyel, megkerdeztem, mi van ezzel a kombinalttal, azt mondta, hogy ez egy kockazatbecslo program, 10% hibalehetoseggel dolgozik. Es hivatalos uton nem mondhatja, de mint maganember, nem javasolja, mert sok part megijesztenek vele. Azt banom, hogy nem kerdeztem ra a konkret tenyezokre, ami alapjan szamolnak.

júl. 26. 13:55
 22/25 A kérdező kommentje:
Na ezt mondjuk jó lenne tudni vagy jobban a köztudatba lenne, mert tényleg meg tudja ijeszteni a laikusokat. Bár oké azt mondják hogy csak becslés, de akkor találnának ki valami pontosabbat ami nem horror áron van😅 Köszi, hogy megosztottad velünk!
júl. 26. 14:39
 23/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ígértem hogy megírom, ma megjött a nifty teszt eredménye, szerencsére negatív minden.
aug. 5. 20:35
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Szuper, köszi, hogy megírtad!

Most már tessék élvezni a terhességet! 😀

Boldog babavárást! 🙂

aug. 5. 20:58
 25/25 A kérdező kommentje:

Igenis🫡 igyekszem nem rástresszelni már semmire! 😊

Köszönöm😊

aug. 6. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!