Kombinált teszt magas beta-Hcg?
Igen tisztaban vagyok vele. Nyilvan ha tudnam, hogy volt meg ronto tenyezo, akkor meg se emlitettem volna, hogy ugyanilyen ertekeim voltak. 🤦🏼♀️
Egyebkent enyem is lany.
#11, mondtam valamit, amivel megbántottalak? 😂 Nézd csak, nekem is van ilyen emoji, tudom én is indokolatlanul használni: 🤦♀️ Én nem értem miért ilyen frusztrált itt minden második ember. Vagyis, hogy miért itt vezeti le. Egyáltalán nem úgy tűntél mint aki tisztában van vele, mivel semmi relevanciája nem volt, hogy neked erre az értékre milyen kockáatot becsültek, ennek ellenére sem kioktatásnak,
pusztán információnak szántam a válaszom. Még csak a stílus sem volt olyan, fogalmam nincs mit kell megsértődni meg pofákat vágni.
Én csak orulok hogy megemlitetted hogy ilyen értekeid voltak, tény, hogy mindnet IS figyelembe vesznek ezért jön ki más kockázat, valszeg lehet fiatalabb vagyok (29) vagy más értékeim jobban felhúzták az érteket ezért lett alacsony, neked meg közepes kockázat.
#12 szerintem nem rosszindulatbol rakta azt az emojit, meg nem is szeretnék senkit itt összeugrasztani csak informalódas érdekeben tettem ki a kérdést:)
Minden estere ezek szerint azért a kiscsajok szeretnek jobban riogatni ezekkel az értékekkel :D
Végül amúgy úgy döntöttünk megcsinaljuk a niftyt, mert parakiralyként végigizgulnám a terhességet emiatt,ami senkinek se jó.😅
Az enyem ilyen volt:
BIOKÉMIAI MARKEREK
PAPP-A: 1,771 iu/L 0,445 MoM
Szabad ß-hCG: 143,40 ng/ml 3,806 MoM
ULTRAHANG MARKEREK
Tarkóredő vastagsága (NT):
1,60 mm
Down szindroma 1:109. Beutaltak magzatviz mintavetelre, megtortent marciusban. Aprilisban megkaptuk, hogy minden rendben, egeszseges kislany, 37 hetes vagyok.
Ha terveznenk tobb gyereket, biztos nem csinaltatnam meg a kombinaltat. Amellett, hogy penzkidobas, ami a kisebbik gond, viszont azt a 2 honap idegeskedest nem kivanok senkinek.
Ja hát akkor nem a kor, de gondolom igen, tényleg sok tényező befolyásolja.
Megírom mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!