Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kombinált teszt magas beta-Hcg?

Kombinált teszt magas beta-Hcg?

Figyelt kérdés
12+2 napon vegzett Kombinált tesztben a PAPP-A 1.5 MOM a szabad beta-HCG viszont 3.5 MOM, takoredo 1.4,orrcsont látható, elvileg alacsony kockazat Down-Szindromara 1:3500 de a magas beta-HCG nagyon aggaszt! Volt valakinek hasonló? Egeszseges lett a baba?

júl. 25. 21:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Igen tisztaban vagyok vele. Nyilvan ha tudnam, hogy volt meg ronto tenyezo, akkor meg se emlitettem volna, hogy ugyanilyen ertekeim voltak. 🤦🏼‍♀️

Egyebkent enyem is lany.

júl. 26. 09:11
 12/25 anonim ***** válasza:
70%

#11, mondtam valamit, amivel megbántottalak? 😂 Nézd csak, nekem is van ilyen emoji, tudom én is indokolatlanul használni: 🤦‍♀️ Én nem értem miért ilyen frusztrált itt minden második ember. Vagyis, hogy miért itt vezeti le. Egyáltalán nem úgy tűntél mint aki tisztában van vele, mivel semmi relevanciája nem volt, hogy neked erre az értékre milyen kockáatot becsültek, ennek ellenére sem kioktatásnak,

pusztán információnak szántam a válaszom. Még csak a stílus sem volt olyan, fogalmam nincs mit kell megsértődni meg pofákat vágni.

júl. 26. 09:18
 13/25 A kérdező kommentje:

Én csak orulok hogy megemlitetted hogy ilyen értekeid voltak, tény, hogy mindnet IS figyelembe vesznek ezért jön ki más kockázat, valszeg lehet fiatalabb vagyok (29) vagy más értékeim jobban felhúzták az érteket ezért lett alacsony, neked meg közepes kockázat.

#12 szerintem nem rosszindulatbol rakta azt az emojit, meg nem is szeretnék senkit itt összeugrasztani csak informalódas érdekeben tettem ki a kérdést:)

Minden estere ezek szerint azért a kiscsajok szeretnek jobban riogatni ezekkel az értékekkel :D

Végül amúgy úgy döntöttünk megcsinaljuk a niftyt, mert parakiralyként végigizgulnám a terhességet emiatt,ami senkinek se jó.😅

júl. 26. 11:43
 14/25 anonim ***** válasza:
Nekem 1:800hoz lett 24 évesen, progeszteronpótlás megdobta az értékeket. A Prenatest-es asszisztens undorítóan beszélt velem,hpgy konkrétan meg kell már szakítani teszt nélkül is a terhességet. Ott eldöntöttem, ez a baba megmarad. Uh-kra többet jártam,minden értéke tökéletes volt a picinek, gyönyörű baba volt 3d és sima uh-n is. Azóta 4 éves és jól van,semmi baja. A kombinált idejétmúlt teszt,csak átlagot számol.
júl. 26. 11:54
 15/25 anonim ***** válasza:

Az enyem ilyen volt:

BIOKÉMIAI MARKEREK

PAPP-A: 1,771 iu/L 0,445 MoM

Szabad ß-hCG: 143,40 ng/ml 3,806 MoM

ULTRAHANG MARKEREK

Tarkóredő vastagsága (NT):

1,60 mm

Down szindroma 1:109. Beutaltak magzatviz mintavetelre, megtortent marciusban. Aprilisban megkaptuk, hogy minden rendben, egeszseges kislany, 37 hetes vagyok.

Ha terveznenk tobb gyereket, biztos nem csinaltatnam meg a kombinaltat. Amellett, hogy penzkidobas, ami a kisebbik gond, viszont azt a 2 honap idegeskedest nem kivanok senkinek.

júl. 26. 12:00
 16/25 A kérdező kommentje:
#15 Köszönöm hogy megosztottad, jó ezt olvasni! Több helyen olvasom, hogy sokakat megrémit a kombinalt és tökre nem releváns dolgok jönnek ki. Sajnalom hogy korábban nem néztem utána jobban, mert lehet alapbol egy prenat vagy niftyt csinamáltunk volna és nem szarakszunk a kombináltal.
júl. 26. 12:14
 17/25 A kérdező kommentje:
#14 Hallatlan hogy mit megengednek magukamnak.. a semmiből itelkezni nem túl szep dolog.. nekem viszont nem volt progeszteron pótlás, mert sokakat olvastam h az dobta meg, de nem szedtem pluszba, így kicsit megrémitett. Bár azon kívül a hormonrendszerem nincs a toppon alaból, pcos meg endo gyanu is fenn állt, plusz IR de teherbe estem és nem lett tovább vizsgálva, már erre is gondoltam hogy emiatt nem olyan patika a beta-hcg
júl. 26. 12:18
 18/25 anonim ***** válasza:
En 25 vagyok. Ugyhogy biztosan nem az dobta meg, a sulyom is teljesen atlagos, nem dohanyoztam soha. Ezert mondom, hogy lutri, hogy nekem mibol juthattak kozepes kockazatra, de mindegy is, a Prena megnyugtatott. Ha belefer, csinaltassatok meg, aztan megnyugszol.
júl. 26. 13:04
 19/25 anonim ***** válasza:
Ja, latom mentek Niftyre. Na majd ird meg az eredmenyt, ha eszedbe jut.
júl. 26. 13:04
 20/25 A kérdező kommentje:

Ja hát akkor nem a kor, de gondolom igen, tényleg sok tényező befolyásolja.

Megírom mindenképp.

júl. 26. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!