Trisomy FBhCG 4.116 Mom Ez mennyire magas? Illetve PaPP-A 1.350 MoM Többi lent
Üdv anyukák. Nagyon el vagyunk keseredve,és nem is tudunk elmenni a 12 hetes genetikai vér vizsgálaton.
Tovább küldött a nőgyógyász genetikushoz. Volt valakinek ilyen magas az FBhCG?
Vajdasági vagyok.
Igen,ott minden rendben volt. Csak a vérvétel nem.
Ez alapján például engem is tovább kellett volna küldjenek szerintem, és látod, még sincs semmi baj! (És ahol a kombinált tesztet csinálták, nem tudták, hogy voltam Prenán is már.)
"Results The median free β-hCG level in the affected pregnancies was 2.22 multiples of the normal median (MoM), significantly higher than in the unaffected pregnancies (95% confidence interval, 1.84–2.68 MoM). The discriminatory performances of free β-hCG and total hCG, each considered separately, were similar; with a cut-off level of 2.5 MoM the detection rate was 43% and 5.7% of unaffected pregnancies had raised free β-hCG levels (likelihood ratio of 7.5 (43/5.7)), somewhat better discrimination than the 32% and 4.6% respectively using total hCG (likelihood ratio of 7.0 (32/4.6)). With a higher cut-off level of 3.5 MoM, the rates were 19% and 2.7% respectively (likelihood ratio of 7.0), using free β-hCG, worse than the 19% and 1.4% using total hCG (likelihood ratio of 13.6). Screening using maternal age, AFP, uE3 and free β-hCG (instead of total hCG) yielded a detection rate of 62% (instead of 58%) at a screening risk cut-off level corresponding to a 5% false-positive rated)."
Jaj ha vajdasági vagy (én is), ne menj a szabadkai genetikushoz! Az csak ijesztget. Menj magánban bárki máshoz, akár Magyarországra is, ha egy mód van rá hogy ki tudd fizetni.
A kombinált teszted (double test) milyen lett? Ott az uh, a papp-a, fbhcg meg pár anyai adat alapján számolnak egy esélyt, úgy adják meg hogy 1:valamennyihez, mindhárom triszómára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!