Kombinált teszt eredménye magas kockázatú?
Van még valakinek ilyen tapasztalata? Van még ilyenkor remény egészséges babára?
Megyünk további vizsgálatokra, de ettől most kicsit beparáztam.
Melyik eredmény? Mennyire magas? Hány éves vagy?
Ezek az infók nélkül semmit sem tudunk mondani.
A kombinált teszt semmi többet nem jelent, minthogy kapsz egy arányt, hogy pl. 1:650 az esély a Down-szindrómára. Ami azt jelenti, hogy 650 ilyen értékű nő esetében egynek lesz downos a gyereke.
Ennél pl. sokkal jobb eredményt kap, ami 1:8000 arányt kap, pedig lehet, hogy az ő babája lesz az az 1 a 8000-ből.
A komolyabb vizsgálat majd segít eldönteni a kérdést.
Én nem is csináltattam meg, egyből anyai vért csináltattam.
Azért is mert azt a 9.héten levették 12 hét előtt volt eredmény, hogy minden ok, így ha baj lett volna 12 hét előtt megszakíhattam volna.
A 2.nál sajnos 10.héten vették le 13.héten lett eredm~ny, beteg baba, de még így is időben voltam, hogy ne megszülnöm keljen.
Sziasztok! Nekem a 12. kromoszóma duplikációjára jött ki nagy magas kockázat a Niftynél. Sajnos arányt nem kaptam csak, hogy magas a kockázat. Ahogy olvastam ez azt is jelentheti, hogy 100:1-hez az esélye, hogy baj van?
A kor hogy befolyásolja az eredményt?
Természetesen megyünk magzatvíz vételre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!