Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beköltöznél a házadba a babáddal?

Beköltöznél a házadba a babáddal?

Figyelt kérdés
2 szintes házam van amiben nagymamám él egyedül. Nincs jól, fél veséje van, immunproblèma is van. 72 éves. Ti odaköltöznétek a felső szintre a kisbabátokkal? 1-2 éven belül szeretnék szülni spermadonortól. Kicsit félek mert elég szar a természete. 25 vagyok.
júl. 21. 16:47
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, mekkora egy irritáló söpredék vagy. Remélem soha nem lesz gyereked.
júl. 21. 20:17
 42/47 anonim ***** válasza:
77%
Minden rosszindulat nélkül: elárulod, hogy 25 évesen miért tervezed, hogy apa nélkül szülsz? Pláne, hogy csupasz S*ggre tenned, mert az, hogy a nagyanyád házába, akit mondjuk ki, utálsz, bekoltoznetek, egyenlő a csupasz S*ggel. :/ mivel nem ismerlek, így ítélkezni nem akarok, de szerintem ez egy borzasztó rossz döntés lenne. A mama az állandó stresszel megkeseritene az életedet, így a babaet is. Próbálj meg inkább stabil párkapcsolatot kialakítani, vele együtt házat venni, vagy legalább kezdetnek közös albérletbe költözni, és így simán vállalható lenne a baba. 25 évesen spermadonorban gondolkozol? Más meg 40 évesen is inkább az igazinak akar szülni...számomra ez baromi fura. Én is voltam hasonlóan elkeseredett, de aztán pont 25 évesen életem szerelmének szültem.
júl. 21. 20:19
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád szava semmiben nem számít. Mivel nem egyszerre lett a haszonélvezeti joguk, így csak az dönthet akinek korábban volt haszonélvezeti joga a házon a te esetedben ez a mamád.

Idézek is neked:

"Ha a haszonélvezeti jog egymást követően illeti meg az érintetteket, akkor sorrendben gyakorolhatják jogaikat. Azaz, a hátrább álló haszonélvező csak akkor jogosult a haszonélvezeti jogát gyakorolni, ha a megelőző jogosult haszonélvezeti joga megszűnt, vagy azzal nem kíván élni."

Ha a mama úgy dönt bármikor, hogy kirak, akkor se te se anyukád nemtud ellene tenni semmit.

júl. 21. 21:00
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Hát te neked vagy baj van az elmévlddel, vagy orbitális nagy kamu ez a kérdés.
júl. 21. 21:25
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben biztosan nem költöznék vele össze. Engem nagyanyám nevelt fel, és a mai napig viselem a következményeit. Egy önbizalomhiányos, idegroncs ember lettem. Gyerekkel pláne ne... lesz elég bajod az elején a gyerekkel. Nem kell, hogy még nagyanyád miatt is idegeskedj.
júl. 21. 21:39
 46/47 anonim ***** válasza:
21%
Azért mert szülsz egy gyereket és idaköltözöl, nem rakhatod rá az egész házra a mancsod, az kizárt.
júl. 21. 23:42
 47/47 anonim ***** válasza:
18%

A kerdezoe a haz 50% tulajdonjoga vagyis mar ratette a mancsat 😁 valszeg a nagyi halala itan az anyuka a kerdezo javara lemont az oroksegrol.

Ha jol ertem akkor a hazban kulon van az also es a felso szint - ket lakas?

A nagyi is akarja h a kerdezo oda koltozzon - egyenlore a kerdezo nem akar meg a magyi szemelyisege miatt.

Kismillio egyesulallo anya van nem lenne semmivel sem rosszabb helyzetben.

Addig dolgozok gyujtoget a babara es a cuccokra. Ha eljon az ido valasz valami helyes sportos donort a babaprojekthez.

júl. 22. 00:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!