Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beköltöznél a házadba a babáddal?

Beköltöznél a házadba a babáddal?

Figyelt kérdés
2 szintes házam van amiben nagymamám él egyedül. Nincs jól, fél veséje van, immunproblèma is van. 72 éves. Ti odaköltöznétek a felső szintre a kisbabátokkal? 1-2 éven belül szeretnék szülni spermadonortól. Kicsit félek mert elég szar a természete. 25 vagyok.
júl. 21. 16:47
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Igen kiidegelte rákot kapott a 40 èvi házasságtól
júl. 21. 17:22
 12/47 anonim ***** válasza:
84%
A házasság milyen módon indukál mutációt az emberi sejtekben?
júl. 21. 17:24
 13/47 anonim ***** válasza:
88%
Ja. Rákot a hazassagtol. Kérlek ennyi ésszel ne vallalj gyereket.
júl. 21. 17:24
 14/47 anonim ***** válasza:
97%

Haszonélvezeti jog magasabb rendű, mint a tulajdonjog!

Magyarországon egyedülállóként erre nem lesz lehetőséged.

júl. 21. 17:25
 15/47 A kérdező kommentje:

Simán lehet ràkosodni a tartós stressztől.

Babát meg lehet szerezni lombik nélkül is.

Mostmár nem olyan durva a nagyi mint 12 éve mikor meghalt a papa de most sem egyszerű, mindig mondja mikor cuccolok oda mert jó lenne.

júl. 21. 17:27
 16/47 anonim ***** válasza:
68%

"Simán lehet ràkosodni a tartós stressztől."

Valami kutatási anyaggal alátámaszthatnád ezt.

júl. 21. 17:29
 17/47 anonim ***** válasza:
86%

"Simán lehet ràkosodni a tartós stressztől.

Amennyiben így van, miert akarsz bekoltozni? Rákos leszel te is, meg a gyerek is, hiszen nagyanyad stresszel.

júl. 21. 17:31
 18/47 A kérdező kommentje:
Már nem olyan durva. Kezd leépülni.
júl. 21. 17:33
 19/47 anonim ***** válasza:
23%

Istenem, a Kérdező nyilván nem úgy gondolta, hogy a nagyitól kapta el a rákot a papa. Nálunk is van ilyen kifejezés, anyukám is mondta tinikoromba nem egyszer, hogy én fogom a sírba tenni. Azért, mert sokat aggódott, idegeskedett miattam, nem azért, mert emberölési kísérletet követtem el.

Agyam eldobom itt néhány nőtől, komolyan...

(igen, szó szerint fogom és kiveszem az agyamat a helyéről, hogy elhajítsam, pont így értettem!)

júl. 21. 17:34
 20/47 anonim ***** válasza:
90%

Ez valami családi legenda lehet nálatok, hogy a papa a 40 év házasságtól meg a stressztől lett rákos. Miért nem vált el nagyanyádtól, ha ennyire rossz volt neki?

Egyébként meg: az, hogy te beköltözöl-e, csak a nagymamától függ. Ha haszonélvezeti joga van, ő dönhet arról, ki lakik ott és ki nem.

júl. 21. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!