Beköltöznél a házadba a babáddal?
Haszonélvezeti jog magasabb rendű, mint a tulajdonjog!
Magyarországon egyedülállóként erre nem lesz lehetőséged.
Simán lehet ràkosodni a tartós stressztől.
Babát meg lehet szerezni lombik nélkül is.
Mostmár nem olyan durva a nagyi mint 12 éve mikor meghalt a papa de most sem egyszerű, mindig mondja mikor cuccolok oda mert jó lenne.
"Simán lehet ràkosodni a tartós stressztől."
Valami kutatási anyaggal alátámaszthatnád ezt.
"Simán lehet ràkosodni a tartós stressztől.
Amennyiben így van, miert akarsz bekoltozni? Rákos leszel te is, meg a gyerek is, hiszen nagyanyad stresszel.
Istenem, a Kérdező nyilván nem úgy gondolta, hogy a nagyitól kapta el a rákot a papa. Nálunk is van ilyen kifejezés, anyukám is mondta tinikoromba nem egyszer, hogy én fogom a sírba tenni. Azért, mert sokat aggódott, idegeskedett miattam, nem azért, mert emberölési kísérletet követtem el.
Agyam eldobom itt néhány nőtől, komolyan...
(igen, szó szerint fogom és kiveszem az agyamat a helyéről, hogy elhajítsam, pont így értettem!)
Ez valami családi legenda lehet nálatok, hogy a papa a 40 év házasságtól meg a stressztől lett rákos. Miért nem vált el nagyanyádtól, ha ennyire rossz volt neki?
Egyébként meg: az, hogy te beköltözöl-e, csak a nagymamától függ. Ha haszonélvezeti joga van, ő dönhet arról, ki lakik ott és ki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!