Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beköltöznél a házadba a babáddal?

Beköltöznél a házadba a babáddal?

Figyelt kérdés
2 szintes házam van amiben nagymamám él egyedül. Nincs jól, fél veséje van, immunproblèma is van. 72 éves. Ti odaköltöznétek a felső szintre a kisbabátokkal? 1-2 éven belül szeretnék szülni spermadonortól. Kicsit félek mert elég szar a természete. 25 vagyok.
júl. 21. 16:47
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
100%
Miért éle a házadban olyan, akit nem kedvelsz?
júl. 21. 17:00
 2/47 A kérdező kommentje:
Élvezeti joga van azért. Nem tehetem ki.
júl. 21. 17:00
 3/47 anonim ***** válasza:
88%

Akkor a kérdés úgy szól, hogy:

"Szerintetek megengedi-e nagyanyám, hogy odaköltözzek, ha egyébként gyűlölöm őt?"

júl. 21. 17:03
 4/47 anonim ***** válasza:
94%
Egyáltalán megengedi, hogy odaköltözz?
júl. 21. 17:03
 5/47 A kérdező kommentje:
Tulajdonjogom van és szivesen venné. Nem utálom csak tudom hogy mindenkit kikészit. De szülni meg szeretnék apuka nèlkül.
júl. 21. 17:05
 6/47 anonim ***** válasza:
91%

Off

Magyarországon egyedülállóként nem vehetsz részt lombikprogramban csak ha 35 felett vagy, vagy igazoltan meddő.

júl. 21. 17:16
 7/47 anonim ***** válasza:
91%

#5! A tulajdonjog semmit nem jelent. Értem, hogy ő "szívesen venné", de amúgy jogilag semmit nem jelent.

Hasonló helyzetben vagyok, annyi különbséggel, hogy én nem utálom a nagyanyám, csak nem tudnék vele együtt élni, nem nagy ház, hanem egy kis lakás és eredetileg én laktam benne, nem ő. Volt róla szó, hogy be akar költözni, akkor én mentem volna. Végül nem jött, így vállaltam a gyereket. Még így is elég necces, hogy meggondolhatja magát, de egyedül se élnék vele, nem hogy gyerekkel.

De a legfőbb különbség, hogy én nem 25 vagyok! 25 évesen biztos nem vállaltam volna donortól gyereket. Utólag persze jobb lett volna, de akkor még nem lehet tudni, hogy mi lesz később. Kár leírni. Kivéve persze, ha olyan természeted van, hogy tuti nem lesz pasid, mert senki nem bír elviselni. De akkor meg a gyerekkel szemben nem fair.

júl. 21. 17:16
 8/47 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy utálom?

Csak a vak is látja hogy kicsinàl mindenkit maga körül. Nagyapámat is a sirba tette.

júl. 21. 17:19
 9/47 anonim ***** válasza:
79%

"Nagyapámat is a sirba tette."

Tenyleg? Ez esetben nagyanyad nem a házban élne, hanem sitten lenne

júl. 21. 17:21
 10/47 A kérdező kommentje:
Pasit én nem akarok, nem kell apuka, enyém is szar szülő.
júl. 21. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!