Mennyire veszélyes, ha egy panelház falába vájt üres madárfészekbe beköltöznek a méhek?
A szigetelésbe a madarak állandóan beköltöznek, most egy ilyen elhagyatott lukban megjelent egy méhraj. Szóltam a közös képviselőnek, azt mondta, valószínűleg továbbállnak, csak megpihentek. Természetesen kb. két hete itt vannak már, és én úgy látom, hogy beköltöztek. Második emeleten egy ablak mellett vannak kb 20 centire.
Mennyire veszélyes ez?
Ha nem csinál semmit a közös képviselő, lehet belőle gond?
Addig nem veszélyes, amíg nem jönnek be, és nem csípnek halálra (keresztapám kezdő méhész volt, és sajnos így halt meg).
Én azt javaslom, hogy sürgősen távolíttasd el öket!
Én idén nyáron már két darázsfészket vertem le az ablakom keretéről. Tőlem szaporodjanak, de ne nálam!
Nem tudok róla, nyitva van nála mindig az ablak, van egy szúnyoghálója, amin van egy lyuk is 😀
Nem tudom, ki lakik ott igazából. A házban a házmester is tud a problémáról. Közös képviselővel négyszer beszéltem, mindig megköszönte, hogy jeleztem...meg hogy beszél a házmesterrel. Őt nem ismerem én, de ennyire nem is akartam belefolyni a dologba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!