Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki terhesség alatt elvitet...

Aki terhesség alatt elvitet szedett nagyon meghízott? és a széklete milyen volt?

Figyelt kérdés
nekem nagyon nehéz volt wc-re menni(sokszor glicerines kúp kellett,pedig sokat ittam) és 17 kg- ot híztam 35 hétre született a babám,gondolom még jó pár kilót felszedtem volna .
2010. okt. 31. 23:23
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm,én csak Elevitet és Magnesiumat szedtem,vasat nem.
2010. nov. 5. 11:12
 22/23 anonim ***** válasza:
50%
Érdekes az összefüggés. Első babámnál is szedtem, akkor 25 kilót híztam, 37. hétre szültem meg 3700 grammos fiamat. Most várom a második babámat, 13 hetes vagyok, már 15 hete szedem és még csak fél kiló jött fel. Az elsőnél ilyenkor már 6 plusz kilónál tartottam.
2010. nov. 5. 13:32
 23/23 daniella1025 válasza:

Szia!

Az Elevitet én is szedtem,és csak a gondom volt belőle...3 naponta mentem vcre,32kg híztam,arról nem is beszélve,hogy csak zabáltam tőle egész nap.Most a második babámat várom és úgy döntöttem nem szedek semmit.Nincs is problémám sem a vcvel,és semmivel sem kívánok többet enni.

2010. nov. 6. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!