Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki terhesség alatt elvitet...

Aki terhesség alatt elvitet szedett nagyon meghízott? és a széklete milyen volt?

Figyelt kérdés
nekem nagyon nehéz volt wc-re menni(sokszor glicerines kúp kellett,pedig sokat ittam) és 17 kg- ot híztam 35 hétre született a babám,gondolom még jó pár kilót felszedtem volna .
2010. okt. 31. 23:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én szedtem az elevitet az elején a 3. hónapig. Bár nem rendszeresen, mert gyűlölök ilyen nagy tablettákat lenyelni. Én addig csak fogytam, de azért mert émelyegtem és alig ettem valamit. Abbahagytam és onnantól híztam. Most 6 kiló plusznál tartok, mindent eszek, amit csak akarok.

Én nem hiszem, hogy az elevit befolyásolná a hízást. A székletről nem tudok nyilatkozni, mert nekem is mindig gondjaim voltak, olyan 2 naponta szokott lenni max 3. Igyekszem ilyenkor szilvát enni, nagyon sokat segít.

28h km

2010. nov. 1. 11:42
 12/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm.Én utólag hallottam arról hogy elevitől székrekedés van,ha tudtam volna talán abbahagyom.
2010. nov. 1. 14:40
 13/23 A kérdező kommentje:
Vasat én nem szedtem csak magneziumat és elevitet.
2010. nov. 1. 14:41
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt székrekedésem az Elevittől, és végig szedtem. Összesen 8 kilót szedtem fel, szóval nem is nagyon híztam. Babám 3 kiló 30 dekával született, ő sem lett nagy baba.
2010. nov. 1. 18:04
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét terhességem alatt szedtem az Elevitet szedtem. Az elsőnél 41 hét 3 napra szültem egy 3300 grammos kisfiút, összesen 2 kg-t híztam (szülés után 1 héttel 11 kg-al voltam könnyebb, mint a terhesség előtt). Most vagyok a második fiunkkal 40 hét és 1 napos terhes, és még nem híztam (32. hétig szedtem az Elevitet, pedig én hízásra egyébként hajlamos vagyok. A székletem mindkét terhesség alatt normális volt. Nem hiszem, hogy ez a vitaminkészítmény ennyire befolyásolná a hízást.
2010. nov. 4. 23:05
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

én elevitet szedtem végig, (mert ha nem szedtem rossz lett a vérképem) 18 kg-ot híztam, (minden hónapban 2-t)a kiírt napon született a babám, 4 kg felett

nekem a székletem rendben volt, sőt én inkább hasmenéses vagyok mint szorulásos

barátnőm mindkét babájával végig szedte az elevitet, és ő sem hízott meg, és egyik baba sem lett nagy, mindkettő 3 kg körül született

2010. nov. 4. 23:30
 17/23 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2010. nov. 4. 23:31
 18/23 anonim ***** válasza:

A terhességem legelejétől szedtem naponta az Elevitet. 40. hétre szültem (és a hiedelmekkel ellentétben nem lett az Elevittől "óriás" babám 2940g-mal született)

1 g-ot sem híztam. Sajnos az emésztésem világ életemben rossz volt, ebben nem tudok tanácsot adni.

2010. nov. 4. 23:43
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Sztem az elevittel nincs összefüggésben. A terhesség alatt sokaknak lelassul az anyagcseréje, illetve vasat úgyis szedni kell, az is okoz székrekedést.

Én első gyereknél szedtem csak, de fordítva vagyok összerakva, és fogyok a terhesség alatt. :)

2010. nov. 4. 23:51
 20/23 anonim ***** válasza:
Az elsőnél nem szedtem,és 15 kilót híztam, a másodikkal már szedtem,egészen a szülésig,naponta,és 5 kilót híztam csak!
2010. nov. 5. 06:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!