Aki terhesség alatt elvitet szedett nagyon meghízott? és a széklete milyen volt?
Én szedtem az elevitet az elején a 3. hónapig. Bár nem rendszeresen, mert gyűlölök ilyen nagy tablettákat lenyelni. Én addig csak fogytam, de azért mert émelyegtem és alig ettem valamit. Abbahagytam és onnantól híztam. Most 6 kiló plusznál tartok, mindent eszek, amit csak akarok.
Én nem hiszem, hogy az elevit befolyásolná a hízást. A székletről nem tudok nyilatkozni, mert nekem is mindig gondjaim voltak, olyan 2 naponta szokott lenni max 3. Igyekszem ilyenkor szilvát enni, nagyon sokat segít.
28h km
én elevitet szedtem végig, (mert ha nem szedtem rossz lett a vérképem) 18 kg-ot híztam, (minden hónapban 2-t)a kiírt napon született a babám, 4 kg felett
nekem a székletem rendben volt, sőt én inkább hasmenéses vagyok mint szorulásos
barátnőm mindkét babájával végig szedte az elevitet, és ő sem hízott meg, és egyik baba sem lett nagy, mindkettő 3 kg körül született
A terhességem legelejétől szedtem naponta az Elevitet. 40. hétre szültem (és a hiedelmekkel ellentétben nem lett az Elevittől "óriás" babám 2940g-mal született)
1 g-ot sem híztam. Sajnos az emésztésem világ életemben rossz volt, ebben nem tudok tanácsot adni.
Sztem az elevittel nincs összefüggésben. A terhesség alatt sokaknak lelassul az anyagcseréje, illetve vasat úgyis szedni kell, az is okoz székrekedést.
Én első gyereknél szedtem csak, de fordítva vagyok összerakva, és fogyok a terhesség alatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!