Aki terhesség alatt elvitet szedett nagyon meghízott? és a széklete milyen volt?
Szia!
41. hétre született a babám.34kg híztam a terhesség alatt.Széklettel világéletemben gondban voltam.Ha hetente tudok, az már nagy szó:(.
Viszont halottam már én is hogy az Elevittől híznak, de a védőnőm szerint ostobaság.Fogalmam sincs.Amúgy is hamar hízok -fogyok.9 hónap telt el azóta, már nincs rajtam semmi.
Szia!
Én 4 nappal túlhordtam a kislányomat. A terhesség alatt 9 kilót híztam. A széklettel mindig bajom volt, a terhesség alatt ez csak fokozódott. De én inkább gondolnám, hogy a vas miatt, mint hogy az Elevittől.
Én elkezdtem szedni a terhesség előtt, 1 hónap alatt 5 kg-ot híztam tőle. Abbahagytam, lement. A terhességem alatt 7 kg-ot híztam, de a szülőszobán lement. :)
Nekem abban az 1 hónapban amíg szedtem, nehezen volt székletem.
Én az elejétől szedtem, és a 20. hétig 4 kiló jött fel, majd onnantól heti 1... ha fejre álltam akkor is. :)
Utolsó 1 hétben nem szedtem, nem híztam.
Most újra szedem, hááát, van étvágyam. :) De majd lehet, hogy váltok másikra.
Székeléssel akkor sok gond volt, most eddig nincsen, de nagyon az elején vagyok.
Eurovit vitamint szedtem de hiánycikk lett és ekkor kezdtem el szedni az Elevitet és azt vettem észre hogy nem eszek hanem zabálok és heti +1kg jött fel és csak kb 3 naponta tudtam elmenni wc-re. Abbahagytam és a tünetek is elmúltak. Szedtem mást, de mikor az is elfogyott a férjem hozott vitamint és megint Elevitet szedtem 1 hónapig....visszajöttek a tünetek. Meguntam mert a wc-re menés már egyre fájdalmasabb volt.
Már 2 hónapja a Hipp Natal-t iszom napi 20 ml-t és semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!