Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki terhesség alatt elvitet...

Aki terhesség alatt elvitet szedett nagyon meghízott? és a széklete milyen volt?

Figyelt kérdés
nekem nagyon nehéz volt wc-re menni(sokszor glicerines kúp kellett,pedig sokat ittam) és 17 kg- ot híztam 35 hétre született a babám,gondolom még jó pár kilót felszedtem volna .
2010. okt. 31. 23:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Szia!

41. hétre született a babám.34kg híztam a terhesség alatt.Széklettel világéletemben gondban voltam.Ha hetente tudok, az már nagy szó:(.

Viszont halottam már én is hogy az Elevittől híznak, de a védőnőm szerint ostobaság.Fogalmam sincs.Amúgy is hamar hízok -fogyok.9 hónap telt el azóta, már nincs rajtam semmi.

2010. okt. 31. 23:33
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ikrekkel 10 kg-ot híztam csupán... Szedtem az Elevitet kezdettől fogva. A széklettel én is úgy voltam akkoriban, hogy 2-3 naponta volt, de akkor nem nehézkesen, hanem rendesen. :) Mióta megszülettek a gyerekek viszont minden nap tudok wc-re menni, néha kimarad 1 nap...
2010. okt. 31. 23:39
 3/23 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2010. okt. 31. 23:47
 4/23 A kérdező kommentje:
amúgy most rendben van a székletem és terhesség előtt is.
2010. okt. 31. 23:49
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 4 nappal túlhordtam a kislányomat. A terhesség alatt 9 kilót híztam. A széklettel mindig bajom volt, a terhesség alatt ez csak fokozódott. De én inkább gondolnám, hogy a vas miatt, mint hogy az Elevittől.

2010. okt. 31. 23:54
 6/23 anonim ***** válasza:

Én elkezdtem szedni a terhesség előtt, 1 hónap alatt 5 kg-ot híztam tőle. Abbahagytam, lement. A terhességem alatt 7 kg-ot híztam, de a szülőszobán lement. :)

Nekem abban az 1 hónapban amíg szedtem, nehezen volt székletem.

2010. nov. 1. 05:12
 7/23 anonim ***** válasza:

Én az elejétől szedtem, és a 20. hétig 4 kiló jött fel, majd onnantól heti 1... ha fejre álltam akkor is. :)

Utolsó 1 hétben nem szedtem, nem híztam.

Most újra szedem, hááát, van étvágyam. :) De majd lehet, hogy váltok másikra.

Székeléssel akkor sok gond volt, most eddig nincsen, de nagyon az elején vagyok.

2010. nov. 1. 07:07
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
5 kg- ot, abból 4 volt a gyerek, kevesebb voltam szülés után mint az induló súlyom, pedig mindent ettem!
2010. nov. 1. 07:59
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is végig szedtem a terhesség alatt és 10 kg-ot híztam csak, a szoptatás alatt nagy része le is ment. A székletemmel semmi gond nem volt, csak a színe volt nagyon sötét.
2010. nov. 1. 09:52
 10/23 anonim ***** válasza:
49%

Eurovit vitamint szedtem de hiánycikk lett és ekkor kezdtem el szedni az Elevitet és azt vettem észre hogy nem eszek hanem zabálok és heti +1kg jött fel és csak kb 3 naponta tudtam elmenni wc-re. Abbahagytam és a tünetek is elmúltak. Szedtem mást, de mikor az is elfogyott a férjem hozott vitamint és megint Elevitet szedtem 1 hónapig....visszajöttek a tünetek. Meguntam mert a wc-re menés már egyre fájdalmasabb volt.

Már 2 hónapja a Hipp Natal-t iszom napi 20 ml-t és semmi gond.

2010. nov. 1. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!