Normális, hogy a párom így reagált a terhességemre?
Rendeltem egy kaparós sorsjegyet, amelyre az volt írva, hogy "életre szóló nyeremény, Kapard le"
4 kocka volt 3 "nem nyert" felirattal az utolsó pedig " kisbabánk lesz"
Kaparós része tényleg kicsit rossz minőségű volt mert nehezen lehetett lekaparni, de jó ötletnek tartottam.
Amikor lekaparta, rám mosolygott, utána meg mondta "hát ez gagyi volt"
Amúgy is iszonyat izgultam.Azt hittem majd meglölel vagy mond valamit, de aztán fogta magát és elszívott egy cigit.Én lefeküdtem, aztán jött odabújni hozzám. Hozzátenném terveztük a babát, nem véletlen jött össze.
Kicsit csalódás volt és nem tudom hova tenni:(
Ez szép gesztus? Ti ilyen szőke herceg fehér lovon meséken nőttetek fel?
Mi lesz a következő? Feliratos bodyk a babának? Vagy milyen közhely.
27, nő vagyok, szóval mellé.
Ettől még idióta gagyinak tartom ezt a dolgot, és el nem tudom képzelni, hogy ne mondjam el rögtön annak, aki velem együtt válik szülővé. Vagyis vált, mert mi már túl vagyunk a gyerekvállaláson...
Azért vicces hogy itt páran azzal dicsekednek hogy ők vagy a párjuk nem értették/értenék meg ez mit jelent. 😂 Erre inkább ne legyetek büszkék mert szerintem a 70 éves nagyanyám is egyből levágná a szitut.
Az hogy gagyi vagy cuki mindenki egyéni izlesere van bízva, szíve joga valakinek úgy gondolni hogy gagyi. De ha ezt tortenetesen a párod ajandekarol gondolod akkor rohadt paraszt dolog így reagálni. És főleg azért mert gyakorlatilag nem csak a sorsjegyre reagált így, hanem a gyerekre is.
Nem azt mondta hogy "nagyon örülök drágám, de ez a sorsjegyre gagyi". Csak legagyizta a sorsjegyet, azt hogy gyereke lesz meg le se reagálta. Na most vagy tényleg olyan hülye hogy nem érti vagy ahogy mondtam, rohadt nagy paraszt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!