Normális, hogy a párom így reagált a terhességemre?
Rendeltem egy kaparós sorsjegyet, amelyre az volt írva, hogy "életre szóló nyeremény, Kapard le"
4 kocka volt 3 "nem nyert" felirattal az utolsó pedig " kisbabánk lesz"
Kaparós része tényleg kicsit rossz minőségű volt mert nehezen lehetett lekaparni, de jó ötletnek tartottam.
Amikor lekaparta, rám mosolygott, utána meg mondta "hát ez gagyi volt"
Amúgy is iszonyat izgultam.Azt hittem majd meglölel vagy mond valamit, de aztán fogta magát és elszívott egy cigit.Én lefeküdtem, aztán jött odabújni hozzám. Hozzátenném terveztük a babát, nem véletlen jött össze.
Kicsit csalódás volt és nem tudom hova tenni:(
Ha így próbáltam volna a férjem tudtára adni, hogy terhes vagyok, akkor valószínűleg ő sem értette volna (a 4. válaszban leírt miatt).
Azt sem értem, hogy miért nem beszéltél vele erről egyből.
Ez tényleg gagyi ne haragudj.
Lehet, hogy csak nem akart érzelgős lenni, így inkább bunkóskodott. Férfiak nem mindig reagálnak jó ilyen helyzetben.
Még ha a bejelentés szerinte gagyi is, az, hogy nem örült a tervezett babának, az számomra nem lenne normális.
Én egy kiscipővel, meg a teszttel mondtam el neki, de a nyakamba borult könnybe lábadt szemekkel, és végtelenül örült neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!