Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki teherbe esett megszakít...

Valaki teherbe esett megszakításos közösüléssel?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok és a párommal azon gondolkozunk vajon, hogy sikerülhetett be 😁. Jövőre terveztük de így sem rossz.

Azt hozzá tenném, hogy "vigyáztunk" vagyis 1p előtte mindig kihúzta. "Baleset" nem történt.

jún. 17. 21:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Rengetegen igen, kb hetente van ilyen kérdés, hogy hogyan lehetséges.
jún. 17. 21:29
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Biztos egy perc volt? Mett ilyen 57 másodpercnel szokott történni.
jún. 17. 21:29
 3/18 anonim ***** válasza:
63%
Soha nem lettem így terhes. Mindig akkor jött a baba, amikor terveztük. A férjemmel csak így "védekeztünk", amikor nem akartunk babát. A 3. babát várjuk és ő sem meglepi baba.
jún. 17. 21:46
 4/18 anonim ***** válasza:
40%
Nagyon sok párnak beválik ez a védekezési mòdszer. Magasabb a pearl indexe, mint a többi védekezési módssernek, cserèbe nem kàros a szervezetre, mint a tabletta ès màshogy kènyelmetlen, mint egyeseknek az òvszer.
jún. 17. 22:03
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
Aha, barátnőm férje is kihúzta, 6 éves lesz a gyerekük... Azóta nem szórakoznak ezzel a nem védekezéssel.
jún. 17. 22:06
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
Jelen. És igen, csak egyszer voltunk abban a hónapban együtt, és igen, kihúzta jóval előtte, így biztos hogy abból az aktusból lett. Nálunk se volt baj.
jún. 18. 06:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
5 ev utan estem igy teherbe, az en elmeletem az, hogy nem lett megszakitva tokeletesen akkor epp. De igazabol halalosan mindegy, aki igy “vedekezik”, az szamitson arra, hogy nagy esely lehet terhessegre.
jún. 18. 06:23
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én állítólag így lettem.
jún. 18. 06:56
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is teherbe estem így.

1db szex volt abban a hónapban, betegség és munka miatt.

1000%, hogy nem bennem ment el, mivel én fejeztem be neki egyéb módon. És nem 1percel elötte rántotta csak ki.

Az előváladék is simán tartalmazhat életképes spermiumokat, ez a magyarázata. Előváladék pedig a szex elejétől jelen lehet.

jún. 18. 07:40
 10/18 anonim ***** válasza:
80%

Amit nem értek, ebben a "módszerben" mi a jó?

Eltekintve attól, hogy igen nagy a teherbeesés lehetösége, még csak nem is lehet önfeledten szexelni, hanem figyelni kell és éppen akkor, amikor normál esetben az ember elengedi magát, akkor kell abbahagynia - ez szerintem minden, csak nem jó.

jún. 18. 08:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!