Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki teherbe esett megszakít...

Valaki teherbe esett megszakításos közösüléssel?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok és a párommal azon gondolkozunk vajon, hogy sikerülhetett be 😁. Jövőre terveztük de így sem rossz.

Azt hozzá tenném, hogy "vigyáztunk" vagyis 1p előtte mindig kihúzta. "Baleset" nem történt.

2024. jún. 17. 21:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
#10 ott a pont, én se értem. Mi inkább az elején akasztjuk meg a dolgot egy gumi felhuzassal és aztán a végén lehet önfeledten élvezni :D
2024. jún. 18. 09:02
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is ez a kellemesebb megoldás. A szex arra van, hogy élvezd és nem arra, hogy egész idö alatt stresszben legyél lekésel (illetve a nönél, hogy a partnere lekésik) és még a legjobb idözítés esetén is gyakori a (nem kívánt) terhesség.
2024. jún. 18. 09:54
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

6 hónapja védekezünk így néha, amúgy óvszer. Sokszor előfordult, hogy a második menet volt megszakítással, ott biztosan voltak spermiumok is. Átlag heti 3x szexelünk, eleinte én is izgultam, mert nyilván jobban preferálta ezt a párom, de aztán csak belátta hogy nem kene még az a baba... túl kevés ideje vagyunk együtt, alig 1 éve, plusz nekem nem ártana legalább egy jogosítványt szereznem.

Azóta kiderült, sajnos a terhességhez szükségem lesz egy műtétre.

Rengeteg ismerősöm viszont 1x nem védekezett, de terhes lett. Egyiküknél volt tervben baba, de nem hitték hogy ez így egyből működne, de már semmi akadálya nem volt, mindenük megvan 28 évesen. Hát unokatesóm nem kellett volna teherbe ejtse a 22 éves egyetemista barátnőjet. Nagyon cuki a gyerek, de nem túl jó páros együtt. :(

2024. jún. 22. 12:09
 14/18 anonim ***** válasza:
49%

Én ezt sosem értem, bár mindenki másképp működik, nekem is van ilyen ismerősöm akinek így lett gyereke.

Mi 3 éve egyáltalán nem védekezünk, csak a kritikus napokon nem csináljuk és nem volt "baleset".

3 gyerekem van, mindegyik akkor jött, amikor szerettem volna a párommal,de 1+ év célzott próbálkozás után.

2024. jún. 22. 14:30
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
14 van, akinél ez nem működik, mert kb. Csak ovukor kívánja a szexet. Ovu utáni heten én egyáltalán nem kívánom, nem is esik jól. Akkor már inkább óvszer, de nekem is legyen nagyon jó valamikor.
2024. jún. 22. 15:17
 16/18 anonim ***** válasza:
58%

21 éve élek nemi életet, 90% megszakítással védekeztünk.

Sose volt belőle terhesség, működött.

Ellenben #14-esre reagálnék:

Szintén 3 gyerekem van, igaz, nekem könnyebben jöttek össze (5 hónap, másfél hónap, és egyetlen középidős telitalálat).

Mivel szinte tűpontos volt a ciklusom, mi is hagyatkoztunk a naptár-módszerre.

Így volt ez idén márciusban is, menzesz alatt elment bennem a férjem. 6 év alatt (ennyi idős a 3.gyerek) nem először fordult elő.

Na, idén az volt az utolsó menzeszem, ma töltöttem a 16 hetet 😅

2024. jún. 23. 18:51
 17/18 anonim ***** válasza:
47%

16: menzesz alatt azért nagyobb esélye van a terhességnek, mint előtte. A spermiumok napokig életképesek, és a 7-21. Nap között potenciálisan nagyobb az esély a teherbeesésre. Nem naptár, hanem szimptotermális módszer alapján (nyák + ébredési hő) pár hónap alatt ki lehet kővetkeztetni, mikor nem termékeny épp a nő. Nekem a 19. Ciklusnapon minden PMS tünetem jelentkezik, hőm 36.7 felett van. Innen tudom, hogy akkor már nem vagyok termékeny. De a ciklus első 14 napján mondhatni szigorúan tilos megreszkírozni a védekezés mentes szexet.

Szóval a 4. babádnak nem a mensid miatt lett volna kevesebb esélye, hanem az a lényeg, hogy Ovu előtt kell szexelni a gyerekhez, utána már gyakorlatilag mindegy. :D Mindesetre gratulálok Nektek, de egy ilyen példa is lehet tanulópénz, hogy ovu előtt MUSZÁJ minimum megszakítással védekezni.

2024. jún. 23. 22:21
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Az előváladék is simán tartalmazhat életképes spermiumokat, ez a magyarázata. Előváladék pedig a szex elejétől jelen lehet."

Az előváladék korábbi elelvezestől visszamaradt spermiumot tartalmazhat. Magyarán a fickód az aktus előtt kiverte. ;)

2024. aug. 7. 09:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!