Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség 4.hetében megjelent...

Terhesség 4.hetében megjelent egy picike vér nem darabos az át váltott barna folyássá. Elmentem a kórházba megnéztek zárt méhszáj volt cytológiát is vett ami által szintén megjelent pici rozsaszines pirosak folyas majd megint barnázásra váltott át. ?

Figyelt kérdés
Kis mennyiségű volt minden esetben csak a WC papíron volt látható. 5.hétben vagyok 3 napja volt a cytológia vétel, de éjszaka továbbra is megjelent pirosak rózsaszín folyás szintén csak a WC papíron láttam. Ami megint barnázásra váltott majd elmúlt. Baj lehet? Volt már valakinek ilyen jellegű peoblémája a terhesség elejèn?

tegnap 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Orvos mit mondott? Progeszteront kaptál? Ultrahang volt? A vérzés sose jelent jót, de ezer oka lehet azt pedig hogy mi lesz a vége csak a jó isten tudja.
tegnap 11:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokaknak volt. Nekem is. Több hétig, időnként pecsételtem. Nem tudni, hogy van-e gond. Sajnos ilyenkor még bármi lehet:(.

Kaptál rá valamit?

Én progeszteront szedtem, sokat pihentem, azóta már megszületett. De hogy ezek számítottak-e vagy magától is rendben lett volna, az sose derül ki. Más meg ugyanígy van és elmegy a baba. Sajnos

tegnap 11:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmit azt mondták magnosolvot szedjek
tegnap 11:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Plusz terhes vitamin
tegnap 11:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyik terhességnél pecsételtem, barnáztam, kaptam progeszteront, végül műtöttek (missed ab).

Kisfiammal az előzmények miatt egyből kaptam progit a pozitív teszt után, a 6-7. hét körül megint volt minimális barnázás, de nála nem volt probléma, már lassan 2,5 éves.

tegnap 11:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Az első várandósságomnál nekem is volt barnázás nagyon enyhe a 7. héttől, a dokim nem akart progeszteront felírni. Én másnap elmentem egy vérvételre magán laborba a progi szintet megnézetni, még aznap jött eredmény, szörnyen alacsony volt. Elmentem egy másik orvoshoz ő írt fel progeszteront, attól másnapra elmúlt a vérzés egy hét múlva sajnos így is missed ab lett. Most ismét babát várok, a pozitív teszttől kezdve szedtem a progeszteront nem volt vérzés egyszer sem, több hete meg már el is hagyhattam hogy elmúlt 13 hetes a kicsi. De azt nem tudni hogy az első miért ment el, lehet mindenképp ez lett volna mert valami fejlődési rendellenessége volt.

Mindenestre egy vérvételből hamar kiderül, hogy nálad van-e esetleg progeszteron hiány, nem drága és hamar van eredmény.

tegnap 12:21
 7/10 anonim válasza:
44%
első terhességemnél volt ilyen hematóma miatt. kaptam utrogestan kúpot amit azthiszem a 13. hétig kellett alkalmaznom. ezután minden rendben volt😊
tegnap 12:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt pecsételés, progeszteront kaptam rá, magnéziumot, Rutascorbint. Fura, hogy az orvosod nem is javasolta a progeszteront, protokoll. Igen, általában nincs rá igazán szükség, de vérvétel nélkül nem lehet tudni, ártani nem árt, ezért az a protokoll, hogy felírják rögtön a progeszteront, hátha segít.

A helyedben elmennék magánban egy gyors vérvételre, nézess egy progeszteron szintet, 1 nap és megvan az eredmény. Ha alacsony, irány újra egy doki, írjon fel progeszteront mielőbb.

Drukkolok, hogy minden rendben legyen, tudom, milyen ijesztő tud lenni, folyamatos aggódást okoz a pecsételés, idegőrlő.

tegnap 18:01
 9/10 anonim ***** válasza:

7!

A hematómának semmi köze az Utrogestanhoz, azt a progeszteron pótlására adják.

tegnap 18:49
 10/10 anonim válasza:

Őszintén, ebből bármi lehet ilyen korai szakaszban, viszont az biztos hogy a stresszelés csak ront a helyzeten, úgyhogy ne aggódj. Nincs ráhatásod, max annyit tudsz tenni, hogy pihensz minél többet és bizakodsz.

Nekem pl mindkét terhességemnél volt barnázás ezidőtájt, de vizsgálatoknál mindent rendben találtak, progeszteront se látták indokoltnak, rövid idő után magától elmúlt. Egészséges baba mindkettő szerencsére. Van, aki ilyen típus. Azt figyeld, hogy ha több a vér, esetleg görcsök lépnének fel, na akkor azonnal doki. Illetve vizsgálatnál kerüld a hüvelyi UH-t, az is okozhat vérzést.

tegnap 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!