Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az első magzat mozgások mire...

Az első magzat mozgások mire hasonlítanak?

Figyelt kérdés
A 18. hétben járok és már folyton lesem, hogy mikor moccan meg a baba. A hasam az elmúlt két hétben óriásit nőtt, előtte szinte nem is volt, de semmilyen mozgást nem érzek még csak azt, hogy kidudorodik ott alul nagyon a méhem és ha oda teszem a kezem olyan érzés, mintha egy felfújt lufi lenne. Meg néha hullámzik, de az szerintem csak az ér ahogy ver a szívem. Nagyon izgulok, hogy minden okés-e. 18. hét.

2024. jún. 9. 00:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azóta voltam ultrahangon és szerencsére minden rendben van. Mocorog a baba, aktív. Most vagyok a 20. hétben és még mindig semmit nem érzek belőle (megnyugtatásképp ha valaki olvasná, aki hasonló cipőben jár). Kiderült, hogy mellső fali lepényem van, valószínűleg az is felfogja.
2024. jún. 21. 23:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!