Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az első magzat mozgások mire...

Az első magzat mozgások mire hasonlítanak?

Figyelt kérdés
A 18. hétben járok és már folyton lesem, hogy mikor moccan meg a baba. A hasam az elmúlt két hétben óriásit nőtt, előtte szinte nem is volt, de semmilyen mozgást nem érzek még csak azt, hogy kidudorodik ott alul nagyon a méhem és ha oda teszem a kezem olyan érzés, mintha egy felfújt lufi lenne. Meg néha hullámzik, de az szerintem csak az ér ahogy ver a szívem. Nagyon izgulok, hogy minden okés-e. 18. hét.

2024. jún. 9. 00:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon soká éreztem elől fekvő lepény mellett, a betöltött 20. hét után, de nekem olyan volt, mint az idegrángás.

Mint mikor a kialvatlanságtól ugrál a szemhéjam, csak ez a hasam aljánál volt lenn :)

2024. jún. 9. 01:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
19.ik héten éreztem először. Nekem is rándulásra hasonlított.
2024. jún. 9. 05:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan volt, mintha belulrol kaparaszna valami.
2024. jún. 9. 06:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Izomrángásra hasonlított egyértelműen,csak a hasamban éreztem.
2024. jún. 9. 08:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan volt, mint amikor a strandon csobban az ember, és a sok buborék végig szalad a test mentén. Csak belülről éreztem ezeket a csiklandozó buborékokat.
2024. jún. 9. 09:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam bélmozgásra hasonlított.
2024. jún. 9. 09:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Mintha belülről ütögetne olyan volt.
2024. jún. 9. 12:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor szerintem nekem is az lesz ez a hullámzás, csak még nagyon gyengén érzem. Hátsó fali a lepény, de a hasfalam vastag.
2024. jún. 9. 13:20
 9/11 anonim ***** válasza:

nekem 3.baba, én eléggé lent érzem, kb 18 hetes kora óta, most vagyok 20 hetes. előző babánál 15 hetesen már éreztem, szóval most én is csodálkoztam, hogy akkor őt még nem

ahogy előttem is írták tényleg ilyen bélmozgás vagy buborékszerű dolog. általában engem inkább cirógatni szokott a fiam belülről de tegnap egy nagyobb rúgást is kaptam :D

2024. jún. 10. 16:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Nekem azóta semmi sajnos. Elég vékony vagyok, de hasra hízós típus. Lehet, hogy ez lesz az ok. Várok türelmesen tovább. ☺️
2024. jún. 10. 19:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!