Mennyit eszik egy jó alakú, még terhesen is bombázó kismama?
Szia!
Én mindig is inkább vékony alkatú voltam, pedig imádom az édességeket, és általánosságban is mindig élveztem a finom ételeket, szeretek enni. Biztos voltam abban, hogy ha terhes leszek, én leszek a világ legegészségesebben táplálkozó kismamája, aki mindig odafigyel arra, hogy mit és mennyit eszik, és még tornázik is!
Hát ebből az lett, hogy a 6. héttől a 14.-ig egyetlen, massziv, hatalmas, megsemmisitő hányingerben éltem, amit csak a hányások és az üres öklendezések szakitottak meg, nyomtam az ágyat, felkelni sem birtam, még infúziót is kellet kapnom. Mozgás? Örültem, hogy W.C-re ki birok menni ...
Evés? Leginkább semmi, illetve a legegészségtelenebb, leglehetetlenebb dolgok, pl. gumicukor (amúgy soha nem ettem), kolbász, camembert, chips. Ilyen hülyeségek! A folyadékkal is gondok voltak, mert MINDENTŐL undorodtam, kivéve időnként a colát és a Fantát ... (ezt se ittam amúgy soha)
Aztán a 14. héttől kezdett javulni nagyon lassan a helyzet. Most ott tartok, hogy hétfőn leszek 19. hetes, eddig még 1 kiló minuszban vagyok, de most már ZABÁLNÉK ... Még mindig enyhe hányingerem van egész nap, most viszont csak az segit, ha legalább 2 óránként eszem valamit, és ha elkezdem, alig birom abbahagyni. Most már bármi jöhet! Állandóan ennék ...
Most vagyok 45 kiló és 164 centi, tehát még jól állok, de ha igy folytatom, nem tudom, mi lesz. Egyszerűen muszáj ennem, nem birok egy kicsit sem éhezni, pedig azelőtt én papoltam az egész családnak, hogy hogyan kell mértékletességet tartani. Kudarcot vallottam :-)
De úgy vagyok vele, hogy valamiért csak kivánom a kaját, tehát szüksége van rá a szervezetemnek meg a Babámnak, és most ez a legfontosabb. Majd szülés után, illetve ha elmúlik a hányinger végre, normalizálódik a helyzet, remélem. Azért arra most már figyelek, hogy az egészséges dolgokat egyem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!