Terhesen mennyi a kismama energiaszükséglete (163cm,80kg,7 hetes)? Lehet-e sportolni vmit?
Ha semmi gond a terhességel sportolhatsz tovább.Persze nem haspréseket.Kocogni,gyors gyalogolni eljárhatsz.....A lábemelések,bicikli is jó.....A 163 cmhez sok a 80 kg.Lehet nem is fogsz sokat hízni,mert van felesleged.Èn 50kg lettem terhes.(diéta után)Hát ne mondjam a szülésig 32kg jött rám...8 hónap alatt mind lement.A fiammal 51kg lettem terhes vele 25 kg híztam.Az is lement 10 hónap alatt.....
Èrezd jól magad mozogj.Táplálkozz egészségesen....
Jó babavárást.
Én 77-el kezdtem, 82-vel mentem szülni.
Most, 2,5 hónappal a szülés után vagyok 65 kg.
Nagy siker a számomra.
Tornázni lehet, én is jártam előtte konditerembe.
Amit terhesen csináltam, az a futógép, nem futottam, csak hegymenetre gyalogoltam, lépcsőztem, bicikliztem.
Szóval kardioztam.
Úgy, hogy ne legyen magas a pulzusom, igazából meg sem izzadtam, csak átmozgattam magam.
aztán később átálltam a Rubint Réka légy bombajó kismama dvdjére.
Enni a szokásos diétás, vagyis nem is így nevezném, egészséges étrendet tartottam.
Nem ettem kenyeret, tésztát, cukrot csak ritkán.
Gyönyörű, 4 kilós egészséges babám lett.
Most is elkezdtem tornázni, pedig csak anyatejes a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!