Nem lesz baj ettol a sok verveteltol?
Mégis mi bajod lenne? :D
Képzeld nekem nem tudnak a kari vénámból venni, mert a vénáim nagyon rá vannak tapadva az izmomra. Mindig megpróbálja az összes asszisztens. Összevissza szúrnak, komplett ásatásokat végeznek mindkét karomban. Végül marad a kézfejem. Onnan nagyon tud fájni.
A karjaim mindig kék-zöld-sárga-fekete színben pompáznak napokig egy-egy vérvétel után.
A kézfejem, még 1-2 napig érzékeny, fáj minden mizdulat.
Hiába jelzem, hogy vegyenek a rögtön a kézfejemből vért, nem akarnak fájdalmat okozni ( :D ) helyette tűpárnának használnak :D
Ez a második terhességem, az első terhességem alatti vérvételeket is túléltük.
Ugyan, mi lenne? Az 1.trimeszterben többször nézettem TSH-t, meg progit, utána jött az 1.trimeszteri+toxoplazma. A másodikban a 2.trimeszteri +cukorterhelés, de kihagyták véletlenül a TSH-t és a toxoplazmaát, szóval pár nap múlva megint. Autoimmun betegségem miatt volt még 2. Most vagyok a 3.trimeszterben, ebben lesz a szokásos és a cukorterhelés újra a korom miatt, mert az 1.nem lett valami fényes, határeset.
Akárhogy számolom, ez nem 3.
Akkor van baj, ha nem eszel meg iszol rendesen. A kisfiammal 3-4 hetente mentem vérvételre, meg amikor rosszul lettem és vittek a mentők akkor pluszban mindig volt egy gyors labor. Megnéztem, az a terhességem összesen 21 vérvétellel járt. Semmi bajunk nem lett tőle.
A mostani terhességem valamivel könnyebb, de már az első trimeszterben volt 4 vérvételem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!