Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem lesz baj ettol a sok...

Nem lesz baj ettol a sok verveteltol?

Figyelt kérdés
Ma vettek 3x vert (terheleses vercukorvizsgalat), majd a heten megint vervitelre kell mennem pajzsmirigy kontroll..nem sok ez?:/
jún. 3. 19:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baj. Amikor bent feküdtem hónapokat a terhespatológián, volt, akitől naponta vettek vért. De ismerek daganatos beteg kisgyereket, akinek akár naponta többször is vesznek heteken át, plusz agyvíz, csontvelő mintát. Semmi bajod nem lesz pár vérvételtől...
jún. 3. 20:11
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz tőle baj. Max kellemetlen, én is utálom, ha egynap többször szúrnak, de mondhatni felkészít a szülés rögös útjára. :)
jún. 3. 20:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mi bajod lenne? :D

Képzeld nekem nem tudnak a kari vénámból venni, mert a vénáim nagyon rá vannak tapadva az izmomra. Mindig megpróbálja az összes asszisztens. Összevissza szúrnak, komplett ásatásokat végeznek mindkét karomban. Végül marad a kézfejem. Onnan nagyon tud fájni.

A karjaim mindig kék-zöld-sárga-fekete színben pompáznak napokig egy-egy vérvétel után.

A kézfejem, még 1-2 napig érzékeny, fáj minden mizdulat.

Hiába jelzem, hogy vegyenek a rögtön a kézfejemből vért, nem akarnak fájdalmat okozni ( :D ) helyette tűpárnának használnak :D

Ez a második terhességem, az első terhességem alatti vérvételeket is túléltük.

jún. 3. 20:59
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, dehogy lesz ennyitől baj. Mástól sem 3x vesznek a terhesség alatt egyébként. Nálam volt előzmény problémával, végig többször volt, de a végén már 2 hetente pluszba volt.
jún. 3. 21:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan, mi lenne? Az 1.trimeszterben többször nézettem TSH-t, meg progit, utána jött az 1.trimeszteri+toxoplazma. A másodikban a 2.trimeszteri +cukorterhelés, de kihagyták véletlenül a TSH-t és a toxoplazmaát, szóval pár nap múlva megint. Autoimmun betegségem miatt volt még 2. Most vagyok a 3.trimeszterben, ebben lesz a szokásos és a cukorterhelés újra a korom miatt, mert az 1.nem lett valami fényes, határeset.

Akárhogy számolom, ez nem 3.

jún. 3. 21:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
2 teljesen problémamentes terhességem volt. Nem úsztam meg 3-3 vérvétellel sehogy sem 🤣
jún. 3. 21:41
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
De, lecsapoljak mind az öt litert 🤦
jún. 3. 22:19
 18/22 anonim ***** válasza:
76%

Akkor van baj, ha nem eszel meg iszol rendesen. A kisfiammal 3-4 hetente mentem vérvételre, meg amikor rosszul lettem és vittek a mentők akkor pluszban mindig volt egy gyors labor. Megnéztem, az a terhességem összesen 21 vérvétellel járt. Semmi bajunk nem lett tőle.

A mostani terhességem valamivel könnyebb, de már az első trimeszterben volt 4 vérvételem :D

jún. 3. 23:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi lenne? Kis mennyiségeket vesznek le, ráadásul gyorsan visszatermelődik ez a mennyiség. Nekem cukorprofilom volt, kórházban fekvős, ott minden étkezés előtt és után is vettek, nem csak 3x. Plusz a teljes vérképek, mivel vashiányos vérszegény voltam mégtöbbet szúrtak, hogy időben észrevegyék, ha esetleg nem elég a tabletta és vénás pótlás kell. Már szinte hazajártam a laborba 🤷🏼‍♀️
jún. 4. 06:29
 20/22 A kérdező kommentje:
Jojo felfogtam koszi nem kell megtobb valasz! :D
jún. 4. 07:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!