Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ettetek sushit terhesen?

Ettetek sushit terhesen?

Figyelt kérdés

16 hetes vagyok és már a terhessegem eleje óta ölni tudnék egy tál sushiért, de nyilván a nyers hal miatt nem mertem.

A Lildben van olyan ,amiben van nyers hal és zöldséges is,ha baktérium van benne akkor az átmehet a halról?

Ti hogy álltatok ehhez?

Ettetek vagy sem? Ha igen,milyet?

Sírni tudnék ha rá gondolok 🤣

ma 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ettem, mert hánytam végig, de van zöldséges szusi, vegyél, vagy csinálj olyat, nem nehéz megcsinálni.
ma 16:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Van,de olyat találtam amiben mellette van a nyers halas is.

Azt is megehetem vajon,ha mellette volt?

ma 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak zöldségeset ettem. Ezeknek a neve "maki". Ebből van többféle. Avokádós, uborkás, jégcsap retkes.
ma 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
36%

Kb. 2-3 alkalommal ettem én is Lidl-öst. Nem ettem meg minden halast (aminek a férjem örült :D), de azért azokból is megettem egyet-egyet, a zöldségest meg mindet. Nem vagyok szívbajos, egyik terhességem alatt sem lett semmi gond. Őszintén szólva ennél nagyobb veszélyforrások is akadnak szerintem. :)

Én úgy voltam vele, hogy nem viszem túlzásba, de ha jól esik, hát jól esik.

ma 16:38
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Terhesen nem ettem nyers halas sushit. Viszont ilyen lidl meg ilyen helyekről tuti nem merném bevállalni. Vannak rendes helyek, ahol lehet venni sushit, ráadásul ott válogathatsz milyet szeretnél. Akkor panírozott garnélásat, meg az avokádósat ettem. Amúgy azok finomabbak is és árban csak egy picivel drágábbak.
ma 17:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a lidl olyat árul amiben nem teljesen nyers hal van, hanem füstölt lazac, ilyesmi, megeheted belőle a zöldségeset, sőt a halasat is, de ha parázol és van máshol sushi nálatok, akkor vegyél zöldségeset.
ma 17:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem!
ma 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!