Ti miket nem esztek terhesen, amit eddig ettetek, óvatosságból?
Sushit, pedig kívánom.
Nyers tojással készült ételeket (bár ebből eddig se ettem sokat).
Penészes sajtokat.
mindent ettem, sushit nem
a penészes sajtot utálom, terhesség alatt meg úúúúúgy kívántam..ettem is. nekem azt mondta a dokim, nincs ilyen kaja, amit nem ehetek.
A sushit nagyon kívántam végig, jót tett a gyomorégésemnek is, de nem halasat, csak zöldségeset ettem.
A penészes sajtokat főzés/sütés után ettem, pl. rántott camembert vagy brie sajtos szószos tészta formájában.
Halakat alkalmanként eszem, de csak a terhesség alatt. Vegetáriánus vagyok amúgy, de mivel a halat megkívántam most, így abból 1-2 hetente ettem egy keveset, általában rántva.
Kolbászt, szalonnát nem ettem. Meg kdierült, nem bírom terhesen a káposztát sem, szóval azt sem ettem.
Sajtot ettem, sima Tolle trappistát, mert a penészes sajtokat sose szerettem.
Amikor nyaraltunk, ettem halat és tintahalat is.
Azt hiszem, a tatàrt most mellőzöm egy ideig, pedig nagyon szeretem. Penészes sajtokat, tenger gyümölcseit, füstölt dolgokat nem nagyon eszek amúgy sem.
A fahéj maximum ipari mennyiségben okozhat gondot. A majorannàról is olvastam egyszer valami ilyesmit, nàlunk az kb. minden húsételbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!