Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem lesz baj ettol a sok...

Nem lesz baj ettol a sok verveteltol?

Figyelt kérdés
Ma vettek 3x vert (terheleses vercukorvizsgalat), majd a heten megint vervitelre kell mennem pajzsmirigy kontroll..nem sok ez?:/
jún. 3. 19:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
😅 Nem, nem sok. Semmi bajod nem lesz.
jún. 3. 19:10
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Sok kibírni, de elárulom egy váradáson többet vesznek mint egy terhesség alatt összesen.
jún. 3. 19:13
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

😂😂😂

Csoda, hogy még élsz, ilyen brutál vérveszteség után...

jún. 3. 19:15
 4/22 A kérdező kommentje:

Ja, csoda :D

Mastol 3x vesznek vert egesz terhesseg alatt, hat nekem joval tobbszor

jún. 3. 19:21
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 6 hetente kellett mennem a pajzsmirigy miatt. Elárulom túléltük mind a ketten😂
jún. 3. 19:33
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Elhiheted, hogy mas is jar hasonlo cipoben, mint te :)
jún. 3. 19:33
 7/22 anonim válasza:
100%
Csak megerősíteni tudom, nem kell aggódnod a vérvételek miatt, ráadásul nemrég még a terheléses cukorvizsgálat protokollja is változott így már az éhgyomrit is ott nézik vérvétellel. Lesz még pár vérvétel biztosan, de gondolj arra, hogy ez egy szükséges rossz, hogy minden rendben legyen veled és a babával is. Kitartás! ☺️
jún. 3. 19:39
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Senkitől nem 3x vesznek vért terhesség alatt...többször. plusz szülésnél több tűt fogsz látni magadban, és hosszabb ideig, mint életedben valaha. Amúgy nem bántani akarlak, régen én is brutál tufobias voltam, de szüléskor rájöttem, hogy ez lófütty:D ott nem is érdekelt, hogy meddig volt bennem a branül, mással voltam elfoglalva...meg fogsz edzodni, nyugi. Kibírod a babadert, meg magadert, minden rendben lesz mindkettotokkel😊😊
jún. 3. 19:39
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az orvosom rá volt kattanva a cukor profilra, ott egy nap 6x vesznek vért, kis mennyiségek ezek
jún. 3. 19:53
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Pajzsmirigyem miatt nekem is több vérvételem van és a 38-ik hétben járok. Semmi bajom.
jún. 3. 20:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!