Mi volt a legdurvább kaja kombináció, amit megkívántatok a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
dec. 2. 19:10
2/9 anonim válasza:
Nem kombó, de egymás után volt, ettem 3 mandarint amire pár perc múlva betoltam egy tál gabonapehelyhet🤣
4/9 anonim válasza:
Még várom ezt a jelenséget xD
Első babával is kimaradtam ebből...
Megnyertem mindkétszer a kajaundort és az örülök, ha van egy két dolog amit jóízűen megbírok enni. Természetesen az édesség és a gyümölcs az.
Amúgy az első babával az első trimeszterben két hetes váltásokkal ettem egyoldalúan. Két hétig csak vajaslekváros kenyér, kolbász kenyérrel és mustárral, és rengeteg narancs és narancslé...pl a narancslevet mindig utáltam akkor pedig jól esett. A gyerekem imádja én most megint csak terhesen szeretem xD
22hkm
5/9 anonim válasza:
Nekem egyik terhességemnél sem volt olyan, hogy valami különlegeset kívántam volna. Az elsővel egyébként a fagyiért és a túró rudiért voltam oda. A másodiknál inkább húsundorom volt a második trimeszterben. A harmadikkal a gyümölcsöket, leginkább a mandarint eszem folyamatosan.
7/9 anonim válasza:
Hát nem épp "kaja", bocsi, de, hogy orál végén a számban élvezzen el...🤭🤣 Majdnem felnőttkorú már a kapcsolatunk, de ez a dolog sosem vonzott, mindig elleneztem, kivéve az első terhesség alatt és most😅
8/9 flora08 válasza:
Nem durva szerintem, inkább csak furcsa: rakott krumpli almával 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!