Arra gondoltam veszek fel egy farmer szoknyát, harisnyát, és vizsgálatkor a szoknya maradna, így nem lennék olyan csupasz...
azért is erre gondoltam mert utána hasi uh-t csinál,így ha hosszú ruhába mennék akkor azt fel kellene tűrnöm, mert ugyan abba a székbe csinálja a kézi vizsgálatot meg a hasi uh-t ....tehát nem öltözhetek fel közbe :S
szerintetek??
2013. márc. 11. 18:21
1/10 anonim válasza:
tökéletes.
2013. márc. 11. 18:23
2/10 anonim válasza:
Jó,de feleslegesen szégyenlősködsz. Terhes vagy? Mert akkor szülésnél jóval pucérabb leszel :)
2013. márc. 11. 18:31
3/10 anonim válasza:
Hát ha nagyon tudsz terpeszteni a szoknyában, akkor jó. De amúgy felesleges szégyenlősködni :-)
2013. márc. 11. 18:36
4/10 anonim válasza:
én alul tök pucér szoktam lenni, engem még sose zavart. igaz, múltkor rajtam maradt a bugyi, mert hülye vagyok, rám is szólt, azt talán le kéne venni:)))
szerintem ha babát vársz, szoktasd magad a pucérsághoz:))
2013. márc. 11. 19:02
5/10 anonim válasza:
Az én orvosom pl. levetetné a szoknyát, hosszú felső maradhatna, de szoknya nem.
2013. márc. 11. 20:03
6/10 anonim válasza:
Én is szoknyában szoktam menni általában, hasonló megfontolásból!
2013. márc. 11. 20:54
7/10 anonim válasza:
Én a legelsőre így mentem, a szoknya maradt, de akkor nyár volt és nem kellett harisnya, mert az külön macera. Azután mindig hosszabb felsőben és nadrágban mentem.
2013. márc. 11. 22:22
8/10 anonim válasza:
szerintem egyszerűbb ha egy hosszabb felsőben mész :)
2013. márc. 12. 09:29
9/10 anonim válasza:
bocsi, de sztem ha vizsgál, akkor be is nyúl, meg megnyomkodja a hasadat is, szóval ha szoknya maradna, sztem macerás. Arról nem is beszélve, hogy hogy teszed akkor szét a lábad? Inkább vmi fenék alá érő felsőt választanék, hogy amíg az öltözőtől a vizsgálóig jutok, ne legyen nagyon csupasz a seggem :)
Majd megszokod a meztelenkedést, mire szülni mész.
2013. márc. 12. 09:46
10/10 anonim válasza:
Engem mondjuk sosem zavart, hogy félpucéran állok/ülök ott. De ha zavarna, akkor inkább a hosszabb felsőt választanám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!