Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok? Kisfiunk lesz...

Mit gondoltok? Kisfiunk lesz és a babaszobát a kék és zöld kombinációjával gondoltam kifesteni! Szerintetek ez összepasszolna?

Figyelt kérdés
Esetleg tudnátok egyikhez vagy a másikhoz valami más színt ajánlani?
2013. márc. 18. 16:01
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ha tudtok linket is küldeni annak nagyon örülnék!!
2013. márc. 18. 16:02
 2/15 anonim ***** válasza:
itt találsz csomó képet!:) [link]
2013. márc. 18. 16:07
 3/15 Kerria ***** válasza:
Ha paszteles jellegű lesz, akkor szerintem jól fog kinézni... de nekem mindkét szín kicsit hideg, én a zöldet valami sárgára cserélném.
2013. márc. 18. 16:10
 4/15 anonim ***** válasza:

Nekem a kék-sárga kombináció jobban bejönne,de nem vagyunk egyformák,mindenkinek más tetszik :) A google-ba ha beírod azt amit az előző válaszoló belinkelt,csak úgy,hogy babaszoba kék sárga akkor abból is van jó pár kép,sztem nézd meg azokat is :)

32+6 hkm

2013. márc. 18. 16:11
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem az tetszik nagyon amikor a szoba fala kb. 1 méterig kakaóbarna utána meg vagy kék vagy zöld. Ahol pedig a 2 szín találkozik ott van egy csík matrica. Nem tudom, hogy pontosan mi a neve, de olyan mint a tapéta, de csak egy csík. :-) Én a youtube-on látam ilyeneket amerikai videókba. Nekem ez most nagyon tetszik :-)
2013. márc. 18. 16:13
 6/15 anonim ***** válasza:
szia.a kisfiam szobája pont kék és zöld.mindjárt küldök neked képet.én nagyon szeretem szerintem nagyon jólnéz ki
2013. márc. 18. 16:19
 7/15 A kérdező kommentje:
Oh köszi!!!az a bajom a kék sárgával hogy az már olyan megszokott !!!Tetszik meg minden de valahogy azt most nem!
2013. márc. 18. 16:25
 8/15 anonim ***** válasza:
[link] [link] nekünk motoros bordűrrel van mert az apukája motorokkal is foglalkozik és a kisfiam imádja
2013. márc. 18. 16:25
 9/15 A kérdező kommentje:
Tényleg jól néz ki!!Köszi a képet!!! :)
2013. márc. 18. 16:28
 10/15 anonim ***** válasza:
nagyon szivesen :)
2013. márc. 18. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!