Szülésig kívántatok bizonyos, érdekes étel kombinációkat?
Figyelt kérdés
pl:sajt kovászos uborkával,tábláscsoki kólával.2022. ápr. 11. 11:31
1/11 anonim válasza:
Nekem semmi ilyen kajadilim nem volt.
2/11 anonim válasza:
Az első terhességemnél úgy általában az ételeket nem kívántam. Semmit. Néha valami jobban esett, mint más, de ez is ritka volt.
Most a másodiknál krumplit ennék krumplival és tésztával. De ez nem érdekes kombináció, ez csak egy sima kívánósság a szénhidrátban gazdag ételek iránt.
3/11 anonim válasza:
Ilyesmi nem volt.Inkább az volt a gond, hogy mindennek más íze volt, és nem esett jól semmi, kivéve a mangó. Mangóval és péksüteménnyel vészeltem át az első trimesztert, és végig húsundorom volt. Szülés után ettem mindent, ami elém került, úgy ki voltam éhezve.
4/11 anonim válasza:
Én inkább mindentől undorodtam. Nem kívántam semmit, mindent úgy erőltettem le.
5/11 anonim válasza:
Nem igazán volt érdekes, csak mennyiségre iszonyat: fahéjas csillag. Napi több dobozzal is. A szülés másnapján rá se tudtam nézni....
6/11 anonim válasza:
Zsemle félbe vágva, benne párizsi, hozzá mérhetetlen mennyiségű kovászos uborka és legalább fél liter tej. Egy bő hónapig kizárólag ezt ettem reggelire, képtelen voltam bármi mást enni.
7/11 anonim válasza:
Extra fura dolog nem volt. Csak bizonyos ételek, amit szívesen ettem. A lányommal ez a vajas kenyér, dán szalámival, csemege uborka és piros arany. A fiammal pedig a hasábburgonya ketchuppal és a mekis csoki öntetes fagyi.
8/11 anonim válasza:
Kimchi mogyoróvajjal :D rengeteget megettem. De nekem inkább az undor volt erős: paprika, cukkini, brokkoli, káposzta. Vega vagyok, nem volt könnyű dolgom.
10/11 anonim válasza:
Májkrémes-hagymás melegszendvics hamburger szósszal. Két hónapig csak ezt ettem reggel-este.
Majd valami átkattant, és egész nap paradicsomot eettem áááfonyaával. aMajdkefir-fokhagymával kombó hetekig.
Az elején inkább az undor volt, húst hónapokig nem tudtam enni, akkor is rosszul lettem ha valaki mellettem ette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!