Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit hízott a terhessége...

Ki mennyit hízott a terhessége alatt? Jelenleg 65 kg vagyok a 26.-ik hétben. 7 kg eddig. Ez vajon sok?

Figyelt kérdés

#terhesség #26 hetes #terhesség alatti hízás #Mennyit híztál
ma 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Az nem sok. Én 22.-ben vagyok és eddig 6kg plusznál tartok.
ma 14:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Mind a 3 alkalommal 8-10 kg között.
ma 14:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Én 11 kilót híztam összesen most a másodikkal. Ebből sok volt a víz rajtam. Szülés után elefántlában lett annyira bevizesedtem. 3 hétig volt rajtam a víz és utánna annyi kiló voltam mint amivel mentem szülni. Az elsőnél nagyon elszállt velem a ló. 20 kilót híztam és a szoptatás alatt feljött még 7 kiló. Ezt elakartam most kerülni, úgyhogy nagyon odafigyeltem az étkezésemre. Igazából 26. héten a 7 kilónál már vigyázni kell, mert csak ezután fog igazán rakódni rád.
ma 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:
31. héten vagyok, 6 kg-nál járok. Az előző terhességnél ugyanekkor 8 kg plusznál jártam. A vége 12 kg lett.
ma 14:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Elsővel 6, másodikkal 9 kilót.

Az orvos 13kg-ot "engedett"

ma 14:39
 6/9 anonim ***** válasza:

10 kilót híztam összesen. Nekem ez így pont tökéletes volt, nem volt olyan “nagy terhem” a végére.

A védőnőm mindig azt mondta nagyon nagyon max. 15 kiló legyen a vége.

ma 14:42
 7/9 anonim ***** válasza:

1. 11

2. 14

3. 13

4. 14-nél tartok, vasárnapra vagyok kiírva.

(Csak zárójelben, annyi vagyok, amennyivel az elsőt kezdtem.)

ma 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
30 és 25 kilót, de nagyon vékonyan kezdtem.Sajnos mind le is ment, pedig maradhatott volna egy 5 kiló plusz.
ma 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 22.hétben +7kg.. (56ről indultam) lehet kicsit soknak tűnik de ránézésre nem látszik a +7kg, még a nagyrészt a régi ruháimat is hordom..
ma 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!