Van olyan aki az első terhességet nagy túlsúllyal kb20-30kilo (komplikáció nélküli terhesség, legalábbis egyenlőre) csinálta végig és a másodikra lefogyott?
Tanácsot szeretnék kérni hogy mikor kezdtetek bele a diétába erőteljesebben és mikortól reális a szülés után a sport? Mennyire avatkozott közbe a szoptatás?
Én még csak kb 8hónapos terhes vagyok, de a korom miatt nem igazán várhatunk majd sokat két baba között, márpedig mi szeretnénk kistesót. Természetesen fogom dietetikus segítségét is kérni, hogy minél hatékonyabb legyek, de jól jönne némi tanács.
Lefogytam, de masodik baba nem lett, mert orultem, hogy tuleltem az elso 1 evet, olyan brutal volt 🤣
Amugy en szules utan 3 honappal kezdtem kaloriat szamolni es sportolni, szoptatast annyiban befolyasolta, hogy hozza kellett adnom pluszban valamennyi kaloriat, nem tudtam akkora deficitet tartani igy a fogyas is lassu volt. Viszont maskepp meg tejem nem volt.
Sportnak gyerunkanyukamos programokat csinaltam/ csinalok a mai napig, kezdve a szules utanival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!