Méhlepény rendelleneséget nem lehet kiszűrni csak ha baj van és vérzés jelentkezik akkor vizsgálják miért? A terhességi komplikációkra gondolok.Bocs hogy kuszán fogalmaztam.
Leválást nem tudják, annak nincs előzménye, és sajnos életveszélyes állapot mind a babára, mind az anyára nézve.
Szerencsére nem olyan gyakori eset... miért pont emiatt aggódsz?
Szia! Légyszíves ne olvasgass!!!
Kérlek, higgy nekem. Én az egész terhességem alatt olvastam! Az interneten minden van, csak a szép történetek hiányoznak! Minden szartól, már bocsánat a kifejezésért, de ugyanígy be paráztam. Terhességemnek egyetlen pillanatát nem tudtam élvezni. El sem hittem, hogy valóban történik velem valami szép dolog.
Utólagosan most vissza mennék a terhességem elejére, és élvezném!!!
Fogadd meg kérlek a tanácsot egy olyantól aki átélte mindazt, amit most te!
Lehet te is egyébként is szorongóbb vagy + a hormonok, tudom, tudom… de hidd el nekem, fogd meg a telefonodat és lépj ki az ilyen hülyeségekből és próbáld meg élvezni.
Nekem is mondták. Nem tudtam meg tenni! De nekem olyanok mondák akik nem voltak ilyenek mint én, gondoltam: nagyon tudják…
De hidd el én tényleg tudom! És igazuk volt azoknak is akiket én nem értettem meg. Ne olvass, élvezd!
Ja és boldog baba várást! 🙂
Ezeket a dolgokat mind mind az agyad kreálja. Ez az élet annyira egyszerű! Csak menni kell, és minden rendben lesz!
A legnagyobb ellenséged te magad vagy! Kapcsold ki az agyad! Ha bírod. De minden esetre próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!