Anyukák, nem féltetek gyerekvállalás előtt attól, hogy mi lesz ha nagyon rossz irányba változik a testetek szülés után?
Néha fel szokott dobni ilyen terhességgel-szüléssel kapcsolatos cikkeket az internet, és az egyikben jó néhány anyuka panaszkodott, hogy konkrétan egy roncs lett a testük a szülés után, tetőtől talpig mindenféle problémáik lettek, például: az egyik anyuka sehogy sem tudja leadni a plusz kilókat, hanem inkább egyre csak hízik, minden porcikája tönkrement és eltorzult pedig császáros volt.
A másik anyuka állandóan megbetegszik mert annyira meggyengült az immunrendszere, hol a térde gyullad be, hol a háta húzódik meg, a harmadik anyukának pajzsmirigy problémái lettek és megromlottak a fogai.
Kérlek ne értsetek félre, ezzel nem azt szeretném mondani, hogy mindenki így jár, mert túlnyomórészt genetika, és tudom, hogy van akinek szinte semmi baja nem lesz. De akkor sem tartom ezt fairnek az élettől, hogy a terhesség és a szülés így szét tudja barmolni a nő testét és 100%-ban kizsigereli, a férfiak pedig mindebből kimaradnak.
Child-free vagyok és az is maradok, szóval engem ez a veszély nem fenyeget. De ha fenyegetne, akkor én az inkontinenciától félnék, vagy attól, hogy a székletet nem tudnám szülés után rendesen tartani. Vagy amitől még jobban: hogy a gyerek autista lesz vagy fogyatékos és egész életében ápolásra szorulna. Na ez lenne ám az igazi csapás!
Szóval kösz nem, én kimaradok ezekből a mókákból.
#11. A kérdés egy megszólítással kezdődik: "Anyukák".
Childfree-ként hol érezted ebben megszólítva magad?
És a nagy childfree boldogságodban és rengeteg szabadidődben a rengeteg pénzeddel miért a GyK gyerekvállalás topicjában töltöd az időd? Életed az nincs így sem?
11-es, oké, nem akarsz gyereket, nyugodtan megtarthatnád magadnak.
De ha figyelmesen elolvastad volna a kérdést, anyukáknak, illetve leendő anyukáknak szól, nem gyerekelleneseknek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!