Ti nem féltetek a gyerekvállalástól?
De,főleg,hogy boldog-boldogtalan ontotta a negatív panaszáradatot,hűgy "jaj,most aludd ki magad" "mióta xy-ka megszületett nem aludtam át egy éjszakát"
"fiú/lány...nem baj,majd a következő fiú/lány lesz" "majd,megtudod..."kezdetű mondatok tömege
A második is fiú/lány,akkor még inkább sajnálnak,csak egyedül én nem értem,hogy miért baj a két azonos nemű gyerek.
Egyébként nem féltem tőle,tisztában voltam vele,hogy változással jár. Ezt lehet drámaként felfogni,meg lehet lazán is kezelni.
Nem. Már 7 éve együtt éltünk, vártuk, hogy meglegyen az egzisztencia, jöhessen a baba.
Vártuk már, és kíváncsiak voltunk, milyen lesz.
én is félek eléggé. 20 év éves vagyok, párom 21, nagyon várjuk már, hogy megszülessen a kisfiunk, de attól még ijesztő. el se tudom képzelni, hogy milyen lesz. félek hogy rossz anya eszek, vagy nem lesz időnk egymásra a párommal...
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!